Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Δώνης: «Από τα πιο πειθαρχημένα παιχνίδια μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στον Λεβαδειακό και το σκορ… πρόκρισης που πήρε ο ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς (2-0).

Δώνης: «Από τα πιο πειθαρχημένα παιχνίδια μας»
Μεγάλο αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς πήρε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε στην Τούμπα του Λεβαδειακού (2-0), με τον Γιώργο Δώνη να στέκεται κυρίως στην πειθαρχία και την συγκέντρωηση που έδειξαν οι παίκτες του.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του βορρά» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του πρέπει να παρουσίασει το ίδιο πρόσωπο και στην ρεβάνς, για να μην την «πατήσει», ενώ τόνισε πως δεν έχει… εικόνα για το πρώτο γκολ που προήθλε από θέση οφσάιντ.


Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Είναι σημαντικό να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και πολύ σοβαροί στο παιχνίδι της Τετάρτης για να πάρουμε την πρόκριση. Σε γενικές γραμμές ήταν από τα πιο πειθαρχημένα και ώριμα φετινά μας παιχνίδια. Γιατί σε τέτοια ματς δεν έχει σημασία μόνο να σκοράρεις αλλά να έχεις και πειθαρχία και καλή αμυντική λειτουργία. Ακόμη και στο πρώτο που είχαμε εκνευρισμό όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια, αμυντικά ήμασταν καλοί», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικά απ' αυτά του πρωταθλήματος. Είχαμε καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά. Ο αντίπαλος είχε πολύ καλή τακτική στο πρώτο ημίχρονο, με δύο επιθετικά χαφ που κατά κάποιο τρόπο ήταν μαν του μαν πάνω στα δικά μας αμυντικά χαφ. Στο δεύτερο μέρος μας δόθηκε το περιθώριο να φτάνουμε την μπάλα πιο εύκολα στην αντίπαλή περιοχή. Η ομάδα σήμερα μου άρεσε πάρα πολύ».

Για το γκολ οφσάιντ του Αθανασιάδη: «Δεν έχω άποψη για την φάση του γκολ, δεν έχω δει ακόμη το βίντεο».

Για το ματς με τον Πανιώνιο που ακολουθεί: «Εχουμε κάποιες αναγκαστικές απουσίες, όπως του Λαζάρ και του Αθανασιάδη. Παρά την κούραση θα πολεμήσουμε, θα γίνει σίγουρα ένα ροτέισον γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το ματς της Κυριακής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: