Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Κατάσκοπος της Ίντερ στο ΟΑΚΑ για Μαυρία!

Άνθρωπος της Ίντερ θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο την ερχόμενη Κυριακή, όπως αποκάλυψε η «Corriere dello sport», προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το Χάρη Μαυρία.

Κατάσκοπος της Ίντερ στο ΟΑΚΑ για Μαυρία
Η φήμη πως η Ίντερ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Χάρη Μαυρία κυκλοφόρησε μόλις σήμερα. Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε και η επιβεβαίωση της φήμης αυτής, μέσω δημοσιεύματος της «Corriere dello sport».

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, στέλνει στο Ολυμπιακό Στάδιο άνθρωπο της εμπιστοσύνης του, προκειμένου να παρακολουθήσει τον νεαρό διεθνή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή και να τον ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια.

Το όνομα του απεσταλμένου της Ίντερ δεν έγινε γνωστό, καθώς η εφημερίδα τον χαρακτήρισε «πράκτορα 007», θέλοντας να τονίσει τη σοβαρότητα της αποστολής που έχει αναλάβει.

Είναι γνωστό πως η Ίντερ είναι μια από τις ομάδες που αναζητούν, αποκτούν και αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τα νέα ταλέντα, τα οποία επιλέγουν μέσα από πολύ αυστηρές διαδικασίες. Για αυτό το λόγο οι «νερατζούρι» θέλουν να έχουν ιδία άποψη για την αξία του Χάρη Μαυρία και στέλνουν ειδικό απεσταλμένο για να τον παρακολουθήσει, καθώς δεν εμπιστεύονται ούτε τα λόγια των μάνατζερ, ούτε τα στιγμιότυπα των dvd.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: