Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Μπαρτζώκας: «Δεν ήταν εύκολο ματς»

Ικανοποιημένος με τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και νίκησαν τη –θεωρητικά- κατώτερη Μπεσίκτας, ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: «Δεν ήταν εύκολο ματς»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη (79-60) επί της Μπεσίκτας, ωστόσο αυτό που τον ικανοποίησε περισσότερο ήταν η σοβαρότητα και η υπομονή που έδειξαν σε ένα όχι και τόσο εύκολο ματς, όπως το χαρακτήρισε. Με τη σειρά του, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι και αυτός είναι ένας τομέας που θα πρέπει να διορθώσουν ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς όπως κάθε νίκη στο TOP-16. Κάθε λάθος σε αυτή τη φάση μπορεί να το πληρώσουμε ακριβά, κάθε λάθος μετράει. Η αποψινή μας απόδοση ήταν αρκετή για να φτάσουμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη μας. Είχαμε υπομονή, δεν ήταν εύκολο το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ καθώς η Μπεσίκτας είχε πολλά επιθετικά, ειδικά με τον Φόλκερ. Βελτιώσαμε την άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε την υπομονή να βρούμε τον ανοικτό παίκτη και τελικά να φτάσουμε στη νίκη. Συγχαρητήρια στη Μπεσίκτας, η οποία δεν έχει έξτρα κίνητρο, δεν έχουν νίκη ως τώρα αλλά προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι πολύ σκληρά».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε: «Ίσως να τον υποτιμήσαμε λίγο τη Μπεσίκτας. Κάναμε ένα νωθρό ξεκίνημα και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Πριν το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα έχουμε το ματς με την Καβάλα. Το μόνο που έχω να πω είναι για εκείνο το ματς είναι ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια: