Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

«Θέλω την ίδια αυτοσυγκέντρωση»

Την ίδια αυτοσυγκέντρωση όπως αυτή που είχαν με την ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Φάμπρι στην προπόνηση της Δευτέρας, με τον Ισπανό να λέει «Έχουμε έξι τελικούς μέχρι τέλους».

«Θέλω την ίδια αυτοσυγκέντρωση»
Ο Φάμπρι μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Δευτέρας, λέγοντας πως έχουν μείνει έξι τελικοί μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και θεωρεί πως για να έχει τύχη ο Παναθηναϊκός, πρέπει οι παίκτες να δείξουν την ίδια αυτοσυγκέντρωση με αυτή που έδειξαν με την ΑΕΚ.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας στο ντέρμπι. Είχατε επιμονή και κάνατε αυτά που λέγαμε. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη αλλά η δουλειά μας έχει δρόμο ακόμη. Μας έμειναν έξι δύσκολα παιχνίδια που είναι σαν τελικοί. Σκοπός μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα. Θέλω να σας ζητήσω να έχετε την ίδια προσοχή και την ίδια αυτοσυγκέντρωση που δείξατε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Κέρκυρα. Πρέπει να έχετε την ίδια θέληση γιατί πρέπει όπωσδήποτε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: