Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Διαβόλου… Καλτσάς!

Ο Νίκος Καλτσάς, ερχόμενος από τον πάγκο, πήρε από το χέρι την Βέροια και της χάρισε μια σπουδαία νίκη, στο φινάλε της αναμέτρησης επί του Άρη με σκορ 3-1.

Διαβόλου… Καλτσάς

Το ματς:


Νεύρα, κίτρινες κάρτες και σκληρά μαρκαρίσματα συνέθεταν το σκηνικό του πρώτου ημιχρόνου. Βέροια και Άρης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να… σώσουν το «τομάρι» τους και φυσικά να πάνε ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ήταν σχεδόν… ανύπαρκτες. Από την μία πλευρά, ο Μπαργκάν έφτασε κοντά στο γκολ όμως δεν το πέτυχε, ενώ όσες φορές ο Γιαννιώτας ξεκινούσε κάποιες κούρσες, σταματούσε μόνο με σκληρά φάουλ.

Ενδεικτικό ήταν πως στο πρώτο μέρος υπήρξαν επτά κίτρινες κάρτες, κάτι που μαρτυρούσε με τον πιο σωστό τρόπο το πόσο σκληρό ήταν το παιχνίδι. Μάλιστα, κάποια μαρκαρίσματα, όπως του Γεωργιάδη στον Γιαννιώτα, θα μπορούσαν να έχουν βγάλει από το τσεπάκι του Παππά, ακόμα και την κόκκινη κάρτα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να παραμένει και τα πάντα να είναι ανοιχτά.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε το ίδιο σκηνικό, με την διαφορά πως ο Άρης μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ με τον Αγγελούδη. Αυτό το προβάδισμα προσπάθησε να διατηρήσει στη συνέχεια, όμως ο Καλαϊτζίδης είδε στην πρώτη κίνηση που έκανε από τον πάγκο, να του αποφέρει καρπούς. Ο Καλτσάς πέρασε στο παιχνίδι και λίγο αργότερα, με την βοήθεια του Πουλίδο, ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Κάπου εκεί ο ρυθμός ξανάπεσε με τις δύο ομάδες να αρχίζουν και πάλι τα δυνατά μαρκαρίσματα. Στο 82’ το παιχνίδι διεκόπη για δύο, τρία λεπτά αφού ο Παππάς πήγε στα αποδυτήρια προκειμένου να φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο κάποιοι οπαδοί του Άρη. Ο Καλτσάς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και σκόραρε εκ νέου, δίνοντας το προβάδισμα στη Βέροια και την έφερε κοντά σε μια σπουδαία νίκη. Μάλιστα, ο Ολαϊτάν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν, την στιγμή που οι οπαδοί του Άρη, έκαναν εισβολή στο γήπεδο. Η κατάσταση εκτονώθηκε, παίχτηκε και το ένα λεπτό που απέμενε και η Βέροια πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης (95’ Μπερτέν), Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Πέρεζ, Ολαϊτάν (), Μπαργκάν (61’ Καλτσάς), Κόστλι.

Στον πάγκο: Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Ρεάνο, Μοκάκε.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Ψυχογιός (27’ Αγγελούδης), Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Ζαραδούκας, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Τάτος (90’ Τριανταφυλλάκος), Διαμαντάκος (80’ Τσοκάνης).

Στον πάγκο: Βελλίδης, Οικονομόπουλος, Κοτσαρίδης, Ηρακλής.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: