Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος ο Μπέντνερ!

Βαρύ πρόστιμο αναμένεται να πληρώσει ο Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ στο κέντρο της Κοπεγχάγης.

Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος ο Μπέντνερ
Όταν η Γιουβέντους αποκτούσε με τη μορφή δανεισμού τον Νίκλας Μπέντνερ από την Άρσεναλ, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εφιστούσαν την προσοχή των ανθρώπων της «Μεγάλης Κυρίας» σχετικά με την εξωγηπεδική ζωή του Δανού. Έκαναν λόγο για ιδιαίτερη… αδυναμία του Μπέντνερ στις μεταμεσονύχτιες εξόδους και στην κατανάλωση αλκοόλ.

Η φήμη που τον ακολουθούσε επιβεβαιώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο Μπέντνερ συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ από την Αστυνομία της Δανίας.

Ο παίκτης βρισκόταν στην Κοπεγχάγη, όπου αναρρώνει από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν ενάμισι μήνα. Μην έχοντας κάτι καλύτερο να κάνει, αποφάσισε να διασκεδάσει σε μπαρ της πόλης, όπου κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος. Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητό του, για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Όταν αστυνομικοί που περιπολούσαν στο κέντρο της Δανέζικης πρωτεύουσας, είδαν ένα αυτοκίνητο να κινείται ανάποδα σε μονόδρομο, έκαναν σήμα και σταμάτησαν τον… απρόσεκτο οδηγό, για να τον ελέγξουν. Στη θέα του γνωστού ποδοσφαιριστή δεν δίστασαν και, κάνοντας το καθήκον τους, τον υποχρέωσαν σε αλκοτέστ, το οποίο ήταν… αποκαλυπτικό. Ο Μπέντνερ οδηγούσε ανάποδα στο μονόδρομο, όχι γιατί ήταν απρόσεκτος, αλλά γιατί ήταν μεθυσμένος.

Ο Νίκλας Μπέντνερ αναμένεται να πληρώσει ένα ιδιαίτερα βαρύ πρόστιμο και κινδυνεύει με αφαίρεση του διπλώματος και της άδειας κυκλοφορίας.

Αυτό, πάντως, που όλοι περιμένουν, είναι η αντίδραση της Γιουβέντους, η οποία είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ότι έχει να κάνει με τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της, καθώς και πολύ αυστηρή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: