Ο Άρης κινδυνεύει να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο ως και τιμωρία της έδρας του, αφού ο Ανδρέας Παππάς έγραψε στο φύλλο αγώνα για την εισβολή των οπαδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είναι και υπότροπος.
Τα όσα συνέβησαν στη Βέροια «καίνε» τον Άρη που πλέον «φλερτάρει» με μία πολύ βαριά τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή. Ο διαιτητής Παππάς αναγκάστηκε να διακόψει το ματς πολλές φορές λόγω εισόδου των οπαδών του συλλόγου της Θεσσαλονίκης περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, γεγονότα τα οποία κατέγραψε στο φύλλο αγώνος. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Διακοπή 15′ λόγω εισόδου περίπου 20 οπαδών του Άρη στον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν συνεννοήσεως με τους παράγοντες του Άρη και την αστυνομία, η οποία κινήθηκε τάχιστα, αποχώρησαν και έτσι ξανάρχισε το παιχνίδι και ολοκληρώθηκε».
Έτσι οι «κίτρινοι» μπορεί να τιμωρηθούν με χρηματική ποινή 20.000-95.000 ευρώ, αν η είσοδος των οπαδών δε συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, και με χρηματική ποινή στον 40.000-240.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής κεκλεισμένων των θυρών για 2-4 αγωνιστικές  όπως προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ.
Τέλος, να σημειωθεί ότι οι Θεσσαλονικείς γλίτωσαν την αφαίρεση τριών βαθμών, αφού ο Παππάς αποφάσισε να μη διακόψει οριστικά το παιχνίδι στο τέλος. Μάλιστα, αυτό θα έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους στην υπόθεση παραμονή.