Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τώρα να παίξουν μπάλα οι ..."κουμπαριές"!

Ο Παντελής Ζουμπούλης καλεί τη διοίκηση του Άρη να κινηθεί με τους "άγραφους νόμους" του ποδοσφαίρου, μιας και οι παίκτες "δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας". Όταν πηγαίνεις στη Βέροια με 5000 κόσμο που ξεχειλίζει από πάθος και σε "σπρώχνει" στη νίκη, και προηγείσαι μάλιστα 0-1 στο 50', αλλά... καταφέρνεις να χάσεις ένα ματς ζωής ή θανάτου, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
Στη Βέροια χθες αποδείχθηκε ότι, αγωνιστικά, ο Άρης δύσκολα μπορεί να σωθεί. Τελικά, οι παίκτες του δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος αυτής της φανέλας.
Όχι ό,τι περιμέναμε το ματς στη Βέροια για να το διαπιστώσουμε αυτό, αλλά είχαμε μία κρυφή ελπίδα μέσα μας ότι, τουλάχιστον, το στόχο της σωτηρίας θα τον καταφέρουν. Επιβεβαιώθηκε, απλώς, οτι δεν το μπορούν ούτε αυτό μόνοι τους. Αν κοντά σ΄ αυτό λάβει κανείς υπόψη ότι σε ένα τέτοιο ματς δεν παίρνεις βοήθειες από τις μεταγραφές σου, τότε... Ο Τάτος διάλεξε λάθος παιχνίδι για να κάνει τόσο κακή εμφάνιση και μαζί με τον Ζαραδούκα φέρουν ακέραια την ευθύνη για την ισοφάριση. Τέλος, πάντων, χρόνος για δάκρυα δεν υπάρχει.
Σύμφωνοι, τα περιθώρια στένεψαν πολύ. Από τη στιγμή, όμως, που υπάρχουν ακόμη 6 ματς και μαζί μαθηματικές ελπίδες, όλοι στον Αρη πρέπει να εξαντλήσουν τα περιθώρια και τις επιλογές που υπάρχουν. Οποιες κι αν είναι αυτές. Για να το πούμε αλλιώς: Από τη στιγμή που η ομάδα δείχνει ανήμπορη να το κάνει μόνη της, ήρθε η ώρα να ...παίξει μπάλα και η διοίκηση. Ηρθε η ώρα να ψαχτεί αλλιώς για να σωθεί η παρτίδα. Ο νοών νοείτω. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε το θέμα.
Είναι ώρα στην Αλκμήνης να κινηθούν σύμφωνα με τους "άγραφους νόμους" του ποδοσφαίρου. Ξέρω, μπορεί πολλοί να διαφωνούν, υπάρχουν όμως και πολλοί που θα συμφωνούν. Στο κάτω κάτω, ο Άρης βρίσκεται σ΄ αυτήν την κατάσταση όχι μόνο από δικά του λάθη, αλλά και γιατί έπαιξαν άλλοι ..."ζάρια" στις πλάτες του φέτος. Πως πάει η Βέροια και κερδίζει μέσα στην Ξάνθη και μετά πάει η Ξάνθη και κάνει περίπατο στη Λιβαδειά; Τώρα "παίζουν μπάλα" οι "φιλίες", η "συμμαχίες" και οι "κουμπαριές". Γνωστά πράγματα τέτοια εποχή...
Καιρός, λοιπόν, η διοίκηση του Άρη να "ψαχτεί" αλλιώς


πηγή: sportdog.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: