Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τάι: «Δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς στην έδρα μας»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Τάι, φιλοξενήθηκε στο «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και μίλησε για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και το τι πρέπει να κάνει ο Ηρακλής για να πετύχει τον στόχο του.

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου:

«Πιστεύω πως εμείς ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μας δόθηκε πεντακάθαρο πέναλντι και δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη.»

Για το αν η ομάδα χρειαζόταν αυτό το 10ήμερο ρεπό:

«Βεβαίως το χρειαζόμασταν. Παίξαμε σε δύο βδομάδες πέντε παιχνίδια και υπάρχει πολύ κούραση. Πιστεύω όμως πως όλες αυτές τις μέρες θα μπορέσουμε να γεμίσουμε μπαταρίες και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.»

Για το αν πιστεύει πως ο Ηρακλής θα μπορέσει ν? ανέβει κατηγορία:

«Παρ? όλο που βρίσκομαι λίγο καιρό εδώ, έχω δει την ομάδα και έχω ακούσει για την ιστορία της. Ξέρω τι σημαίνει Ηρακλής για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς από αυτούς που βρίσκονται πιο πάνω από εμάς στην βαθμολογία και δεν χάσουμε απ? τους μικρότερους, πιστεύω θα μπορέσουμε ν? ανέβουμε.»

Για το αν ο Ηρακλής θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο στην έδρα του αν φτιαχτεί το γήπεδο:

«Δεν έχω καμία αμφιβολία γι? αυτό. Ο αγωνιστικός χώρος είναι το 70% της προσπάθειας και της τακτικής μιας ομάδας. Δεν φτάνει όμως μόνο να γίνει καλό το γήπεδο, πρέπει και εμείς να δείξουμε διάθεση και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.»

Τέλος, για το τι πρέπει να κάνει ο Ηρακλής για να πετύχει τον στόχο του:

«Δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς στην έδρα μας και να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα εκτός.»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: