Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Το κρυφό όνειρο του Κλοπ!

Τις… κρυφές επιθυμίες της Μπορούσια Ντόρτμουντ αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας σε δημοσιογράφους την παραμονή της ρεβάνς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Το κρυφό όνειρο του Κλοπ
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Γιούργκεν Κλοπ, ωστόσο, δεν επαναπαύεται από το 2-2 της Ουκρανίας, αφού θεωρεί πως η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα δυσκολέψει πολύ τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε την παραμονή του επαναληπτικού.

«Μπορεί να παίζουμε για δύο αποτελέσματα, αφού ακόμα και με ισοπαλία προκρινόμαστε, πρέπει, ωστόσο, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, αν θέλουμε να περάσουμε. Το παιχνίδι με τη Σαχτάρ αναμένεται πολύ δύσκολο. Ακόμα και την ισοπαλία, θα την πάρουμε με μεγάλη προσπάθεια. Οι Ουκρανοί έχουν πολύ καλή ομάδα, ενώ ο προπονητής τους, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, είναι έμπειρος και ικανότατος και είναι βέβαιο πως θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο να μας κάνει τη… ζημιά», τόνισε ο Κλοπ.

Η Ντόρτμουντ ήταν η ευχάριστη έκπληξη της φάσης των ομίλων, αφού κατάφερε να τερματίσει πρώτη, αντιμετωπίζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Άγιαξ. Ο Κλοπ, πάντως, δεν θεωρεί πως η αποστολή τους έχει ολοκληρωθεί. «Θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας και να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά στη διοργάνωση. Σκοπός μας είναι να περάσουμε στην Ιστορία του συλλόγου, πετυχαίνοντας κάτι μεγάλο. Η Ντόρτμουντ έχει κατακτήσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα ήταν άσχημο να κατακτήσει ακόμα ένα», είπε με νόημα ο Γιούργκεν Κλοπ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: