Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

«Χάσαμε άδικα»

Άδικη χαρακτήρισε την ήττα της ομάδας του ο προπονητής της Κατάνια, Ρολάντο Μαράν, θεωρώντας πως οι παίκτες του έπαιξαν, κατά διαστήματα, τέλεια.

«Χάσαμε άδικα»
Όταν προηγείσαι με 2-0 στα πρώτα είκοσι λεπτά, έχεις απέναντί σου μια ομάδα αποδεκατισμένη από τραυματισμούς και απουσίες, παίζεις μπροστά σε ένα ενθουσιασμένο κοινό και τελικά γνωρίζεις την ήττα με 3-2, μόνο ικανοποιημένος δεν μπορείς να αισθάνεσαι. Κάτι που παραδέχτηκε ο προπονητής της Κατάνια, Ρολάντο Μαράν, μετά τη λήξη του αγώνα με την Ίντερ.

«Νιώθω απογοητευμένος, γιατί χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά, σε κάποια διαστήματα ήταν τέλειοι, αλλά δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς όταν μπορούσαν. Νιώθω πως σήμερα υπεστήκαμε μια άδικη ήττα. Αποδέχομαι το αποτέλεσμα, αλλά το θεωρώ υπερβολικά βαρύ», τόνισε ο Μαράν.

Στη συνέχεια ο προπονητής της Κατάνια προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους της ήττας. «Μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα και τα δύο γκολ, έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Αντί να φροντίσουμε να διαφυλάξουμε το σκορ και να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τη διαφορά με κάποια αντεπίθεση, προτιμήσαμε να συνεχίσουμε να παίζουμε επιθετικά και να αφήνουμε κενά πίσω. Σίγουρα θα έπρεπε να τελειώσουμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όταν και ήμαστε πολύ καλύτεροι της Ίντερ. Κρίμα, γιατί χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουμε τις… αριστοκρατικές θέσεις της βαθμολογίας. Το ματς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε, τελικά», τόνισε με πίκρα ο Ρολάντο Μαράν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: