Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Καλτσάς: «Συμπαθώ τον Άρη αλλά είμαι επαγγελματίας»

Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Νίκος Καλτσάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του επί του Άρη, τα δυο γκολ που πέτυχε, τη διαιτησία του Παππά αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τη μάχη για την παραμονή.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για τα 2 γκολ που πέτυχε:

Ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή μου αλλά με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου για να σκοράρω.


Για το γεγονός πως συμπαθεί τον Άρη:

«Όταν ένας ποδοσφαιριστής μπαίνει το γήπεδο ξεχνά τα συναισθήματα του και θέλει να κάνει τη δουλειά του. Προσπαθεί να πετύχει ότι καλύτερο».


Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Είχε δυνατές μονομαχίες, εκνευρισμό κλπ. Η ομάδα που ήθελε πιο πολύ τους τρεις βαθμούς, πιστεύω τους πήρε. Η ομάδα μου παρά το γκολ που δέχτηκε δεν παράτησε το παιχνίδι και αντεπεξήλθε. Η Βέροια το ήθελε περισσότερο».


Για το αν με τη χθεσινή νίκη τέλειωσαν όλα και η Βέροια σώθηκε:

«Για να κρατήσουμε τη χθεσινή νίκη πρέπει να κερδίσουμε τον ΟΦΗ για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Αν δεν κερδίσουμε, η χθεσινή μας νίκη θα πάει χαμένη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, πρέπει να φτάσουμε τους 32 βαθμούς. Κάναμε ένα βήμα για την παραμονή, πρέπει να κάνουμε και το επόμενο».


Για τη διαιτησία του Παππά:

«Η διαιτησία νομίζω πως ήταν πολύ καλή. Πιστεύω και ο διαιτητής δεν έκανε πολλά λάθη. Δεν είμαι εγώ όμως που θα κρίνω τη διαιτησία».


Για τον τραυματισμό του Ολαϊτάν:

«Δεν κατάλαβα τι έγινε. Άπλα τον είδα λιπόθυμο κάτω. Πήδηξε κάτι κιγκλιδώματα πίσω από τον πάγκο και χτύπησε».


Για τη μάχη για υποβιβασμό:

«Είναι πολλές οι ομάδες που θα παλέψουν. Η Βέροια, ο ΟΦΗ, ο Άρης, ο Πανιώνιος, η ΑΕΚ, ο Πανθρακικός. Εξαρτάται από το πόσο καλά θα ανταπεξέλθει η κάθε ομάδα. Η Κέρκυρα έχει ελπίδες και αύτη αλλά έχει τις λιγότερες πιθανότητες γιατί είναι λίγο πιο μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: