Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Μητρόπουλος: «Θα το γυρίσει πάλι η ΑΕΚ»

Στο γήπεδο είναι μαχητής. Και το ίδιο παρουσιάζεται στα λεγόμενά του. Ο Παύλος Μητρόπουλος τόνισε ότι η ΑΕΚ «πρέπει να κρατήσει ψηλά το κεφάλι» και δήλωσε σίγουρος πως θ’ ανατρέψει ξανά την κατάσταση.

Μητρόπουλος: «Θα το γυρίσει πάλι η ΑΕΚ»
Απτόητος από τις δυο ήττες της ΑΕΚ στα παιχνίδια με τον Πλατανιά και τον Παναθηναϊκό έδειξε ο Παύλος Μητρόπουλος.

Ο μέσος της «Ένωσης» απέφυγε να κάνει… μνημόσυνο μετά το κακό αποτέλεσμα (και) στο ντέρμπι.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν άξιζαν την ήττα και θα μπορούσαν να χτυπήσουν το ματς αν ισοφάριζαν στη φάση με τον Κατίδη, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ομάδα του θα ανατρέψει -όπως και πριν λίγο καιρό- την κατάσταση.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μητρόπουλος στο sportculture.gr

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω πως δεν αξίζαμε την ήττα. Ξεκινήσαμε δυνατά, όπως και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο σε μια άτυχη στιγμή δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Δεν πέσαμε όμως ψυχολογικά και θεωρώ ότι αν ισοφαρίζαμε σε 1-1 στην ευκαιρία του Κατίδη, τότε θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Στη συνέχεια, o αντίπαλος πέτυχε και δεύτερο γκολ από μια στημένη φάση και ήταν εύκολο για τον Παναθηναϊκό, που είναι μία έμπειρη ομάδα, να κρατήσει το αποτέλεσμα. Τέτοια αποτελέσματα προκαλούν γκρίνια και με την κατάσταση που υπήρχε όλη την εβδομάδα στην ομάδα, ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως το κλίμα γίνεται δύσκολο.

Παρόλα αυτά, εμείς δουλεύουμε και ξέρουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι καθαρά ευθύνη δική μας που δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω το βαθμό της ισοπαλίας από τον Παναθηναϊκό, αλλά επιβάλλεται να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Για τη συνέχεια μετά τις ήττες από Πλατανιά και Παναθηναϊκό: «Εμείς κρατάμε το κεφάλι ψηλά, παρά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια με τη Βέροια, πιστεύω ότι παίζονται τα πάντα, για το στόχο που έχουμε φέτος. Και οι δύο είναι τελικοί για εμάς».

Για το αν ήταν γραφτό να αγωνιστεί στην ΑΕΚ: «Πράγματι, νομίζω ότι ήταν γραφτό στο τέλος να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Αυτό δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά η μεταγραφή έγινε το Δεκέμβριο. Ευτυχώς τα πράγματα για πράγματα για την ΑΕΚ πάνε καλύτερα, από τη στιγμή που έγιναν κάποιες μεταγραφές. Εξάλλου, όλα τα παιδιά μαζί ανατρέψαμε την κατάσταση με τα αποτελέσματα που κάναμε στο δεύτερο και όλοι μαζί θα ανατρέψουμε ξανά την κατάσταση υπέρ μας».

Για το αν παρακολουθεί την πορεία του Παναιτωλικού και αν θα επέστρεφε στο Αγρίνιο μετά το δανεισμό στην ΑΕΚ: «Ναι, παρακολουθώ τον Παναιτωλικό και τα αποτελέσματά του στο πρωτάθλημα της Football League. Εντάξει, σίγουρα έχω συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό και ανήκω σε αυτήν την ομάδα. Το βασικό είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή της ΑΕΚ στην κατηγορία και στη συνέχεια θα τα δούμε και θα τα συζητήσουμε όλα αυτά, αναφορικά με το μέλλον μου».

Για την Εθνική ομάδα: «Αναμφίβολα, είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του. Μακάρι κάποια στιγμή να έρθει αυτή η στιγμή και για εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: