Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο «Γολγοθάς» του Άρη!

Τρομακτικά δύσκολο έγινε το έργο του Άρη για παραμονή στην κατηγορία μετά την χθεσινή ήττα από τη Βέροια.

Ο «Γολγοθάς» του Άρη
Ο χθεσινός αγώνας -όπως και οι υπόλοιποι μέχρι το φινάλε- για τον Άρη, στη Βέροια, είχε χαρακτήρα τελικού. Ωστόσο όλα πήγαν στραβά.

Το γκολ του Αγγελούδη δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το «διπλό» που θα έφερνε τούμπα την κατάσταση, όμως η συνέχεια μέχρι και το φινάλε ήταν εφιαλτική. Η Βέροια όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, έφτασε στη νίκη με σκορ 3-1 και αποσπάστηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Σε αυτό προστέθηκαν τα επεισόδια στην εξέδρα, που ενδέχεται να στοιχίσουν στους «κίτρινους» την παρουσία του κόσμου τους σε ένα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Όαση στην όλη κατάσταση είναι η επιστροφή του Νταβίντ Αγκάνθο, που μετά από την εξέτιση της ποινής του, είναι ξανά διαθέσιμος.

Κι αυτός με τη σειρά του πρέπει να είναι προσεκτικός, καθώς βρίσκεται στο όριο των καρτών. Σε κάθε περίπτωση η παρουσία του είναι πολύ σημαντική στο ματς που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Θεσσαλονικείς θα επανέλθουν αύριο στο «Ν. Ρύσιο» για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος καλείται να αποφασίσει σε ποια από τα επόμενα παιχνίδια θα λείψει ο Νούνιο Κοέλιο που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και ο Νίκος Ψυχογιός που έφτασε τις τέσσερις.


Η τελευταία στροφή:

25η αγωνιστική: Άρης-Λεβαδειακός (10/3)
26η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (16/3)
27η αγωνιστική: Άρης-Πανθρακικός (30/3)
28η αγωνιστική: Ατρόμητος-Άρης (6/4)
29η αγωνιστική: Άρης-Αστέρας Τρίπολης (14/4)
30ή αγωνιστική: SKODA Ξάνθη-Άρης (21/4)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: