Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

«Η ψυχή μάς έδωσε τη νίκη»

Εκθείασε τους παίκτες του ο Αντρέα Στραματσόνι για την αντίδρασή τους μετά προβάδισμα με δύο γκολ που πήρε η Κατάνια, χάρη στην οποία η Ίντερ ανέτρεψε το σκορ και έφτασε στη νίκη.

«Η ψυχή μάς έδωσε τη νίκη»
Αντιμετώπιζε την φετινή αποκάλυψη του Καμπιονάτο, Κατάνια, η οποία στην έδρα της στηρίζει μεγάλο μέρος της καταπληκτικής της πορείας. Βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να κατακτήσει μια σπουδαία νίκη. Η Ίντερ επέστρεψε από την… κόλαση στον παράδεισο χάρη στην ψυχή των παικτών της, κάτι που υπογράμμισε ο προπονητής Αντρέα Στραματσόνι μετά το τέλος του ματς.

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Για να το καταφέρουμε αυτό, χρειάστηκε οι παίκτες μου να δώσουν και την ψυχή τους, μετά το άσχημο ξεκίνημα που κάναμε. Η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα του πάθους και της αγωνιστικότητας των ποδοσφαιριστών μου», είπε στο συνδρομητικό «Sky» ο προπονητής των «νερατζούρι».

Αναφορικά με το… σοκαριστικό πρώτο ημίχρονο, ο Στραματσόνι παραδέχτηκε πως η ομάδα του υπέφερε. «Ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση. Ίσως επηρεαστήκαμε από τη φανταστική ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων. Υποπέσαμε σε δύο λάθη, τα οποία μας κόστισαν ακριβά. Μετά τα δύο γκολ της Κατάνια, όμως, η ομάδα άρχισε να συνέρχεται και να δείχνει πως μπορεί να… γυρίσει το ματς», σημείωσε ο νεαρός τεχνικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ παρουσιάστηκε πολύ διαφορετική. «Στην ανάπαυλα μιλήσαμε όλοι μαζί και είπαμε πως δεν γίνεται να παίζουμε με χαλαρότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο είδα το πάθος που ήθελα. Οι παίκτες μου έπαιξαν με ψυχή και κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη».

Κλείνοντας, ο Στραματσόνι επανήλθε στο θέμα που προέκυψε με τον Αντόνιο Κασάνο. «Στα αποδυτήρια συμβαίνει συχνά να υπάρχουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Από το περασμένο καλοκαίρι έχουν συμβεί παρόμοια επεισόδια πολλές φορές, αλλά κανένα δεν βγήκε στις εφημερίδες. Δεν ξέρω ποιος έκανε γνωστό το τελευταίο με τον Κασάνο, αλλά σας πληροφόρησε λάθος. Ποτέ δεν πιαστήκαμε στα χέρια. Και για να σας προλάβω, ο Αντόνιο θα κληθεί κανονικά για το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα μαζί του», τόνισε ο Στραματσόνι για τον παίκτη του, τον οποίον, πάντως, δεν κάλεσε για την αναμέτρηση με την Κατάνια.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: