Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

«Θα μπορούσε να πετύχει στην Ίντερ ο Κονέ»

Ο άνθρωπος που πήγε τον Κονέ στην Μπολόνια, Λορέντζο Ντελισάντι τόνισε πως ο 25χρονος θα ταίριαζε απόλυτα στην Ίντερ, εφόσον ισχύει το ενδιαφέρον των «νερατζούρι». Τι είπε για τους άλλους Έλληνες.

«Θα μπορούσε να πετύχει στην Ίντερ ο Κονέ»

Πρώτα από όλα τον Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο πήγε στην Μπολόνια, όπου φέτος «βγάζει μάτια». Γι’ αυτό και εμφανίστηκε σίγουρος πως εφόσον ισχύει το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ίντερ για τον διεθνή άσο, τότε μπορεί να προσφέρει στους «νερατζούρι».

Διαβάστε τι είπε για τους Νίνη, Τοροσίδη, Χριστοδουλόπουλο και Σπυρόπουλο.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον Παναγιώτη Κονέ: «Σίγουρα ο Κονέ έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Είναι μόλις 25 ετών, ίσως στην καλύτερη ηλίκια για έναν ποδοσφαιριστή. Αν όντως η Ίντερ τον θέλει, τότε είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για τον ίδιο τον παίκτη. Είμαι σίγουρος πως μπορεί να ταιριάξει απόλυτα στην Ίντερ, καθώς πλέον γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως η τιμή του αγγίζει αυτή τη στιγμή τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Δεδομένου, ότι η Ίντερ έδωσε 11 εκατ. Ευρώ για τον Κόβατσιτς, τότε τα 5 δεν είναι πολλά».

Για τον Σωτήρη Νίνη: «Το βασικό πρόβλημα που ακόμη ο Νίνης δεν έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Πάρμας είναι λόγω φυσικής κατάστασης. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην Ελλάδα, διαφορετικό στην Ιταλία».

Για τους Βασίλη Τοροσίδη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: «Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον Τοροσίδη. Παίζει σε υψηλό επίπεδο εδώ και χρόνια και πήγε σε μια ομάδα που του ταιριάζει τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Επιπλέον είναι και διεθνής, κάτι που σημαίνει πως έχει παραστάσεις. Όσον αφορά τον Λάζαρο, είναι καλός, ωστόσο έχει ένα πρόβλημα στην διάρκεια. Στην Ελλάδα έπαιζε ένα παιχνίδι καλό, όμως στο επόμενο… χανόταν. Ελπίζω εδώ να μην συμβεί το ίδιο, γιατί έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά να πρωταγωνιστήσει».

Για τον Νίκο Σπυρόπουλο: «Όταν είσαι σε μια ομάδα που προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία και ταυτόχρονα έχεις κυρίως πολύ καλά επιθετικά στοιχεία, τότε αυτό είναι ένα πρόβλημα. Ωστόσο, είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και δεδομένα μπορεί να προσφέρει».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: