Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

«Έγραψε» ιστορία ο Μαντσίνι!

Ιστορία «έγραψε» ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, καθώς στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα έγινε ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι, στην παρουσία του συλλόγου στην πρώτη κατηγορία.

«Έγραψε» ιστορία ο Μαντσίνι
Με την παρουσία του στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι συμπλήρωσε 125 εμφανίσεις στην τεχνική ηγεσία των «πολιτών» σε ματς πρωταθλήματος, όντας ο μακροβιότερος προπονητής του συλλόγου στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Ιταλός κόους ανέλαβε τα ηνία της Μάντσεστερ Σίτι τον Δεκέμβριο του 2009 και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση τίτλων έπειτα από τρεις και πλέον δεκαετίες!

Οι «πολίτες» πανηγύρισαν το Κύπελλο Αγγλίας το 2011, για να καταλάβουν και την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά έπειτα από 44 χρόνια, στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

Η τρέχουσα χρονιά, πάντως, είναι πολύ δύσκολη για τον Μαντσίνι, με τη διαφορά της Σίτι από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα να έχει φτάσει σε διψήφιο αριθμό και τον κόουτς των Πρωταθλητών να διαβάζει συνεχώς δημοσιεύματα περί της αντικαταστασής του, το προσεχές καλοκαίρι.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: