Ο Κώστας Καζναφέρης έκανε λόγο για κακή διαχείριση του αγώνα με τη Βέροια από πλευράς Άρη, ωστόσο τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κυνηγήσουν στις εναπομείνασες αγωνιστικές τις ελπίδες που υπάρχουν.
Ο άσος των «κιτρίνων» μίλησε για εκνευρισμό, ενώ υποστήριξε πως θα έπρεπε ο Άρης στο 1-1 να πάει για την ισοπαλία και να παίξει με αντεπιθέσεις.
«Υπάρχει εκνευρισμός, ήταν ένα παιχνίδι που το είχαμε και δεν το διαχειριστήκαμε σωστά, ούτε καν μετά το 1-1, όπου έπρεπε να κρατήσουμε το «Χ» και να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις, πράγμα που δεν κάναμε. Φτάσαμε σε αυτό το σκορ που είναι πλασματική εικόνα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Το να σταματάς και να ξεκινάς έναν αγώνα δεν είναι το καλύτερο, αλλά εμείς θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στον τρέχων χρόνο του αγώνα… Υπάρχει εκνευρισμός, έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, αλλά όσο υπάρχουν ελπίδες εμείς θα κυνηγήσουμε το καλύτερο. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στην έδρα μας και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε εκτός έδρας».