Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Κοντοβαζαινίτης: «Ο Άρης δεν ήταν υπότροπος, δεν κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας»

Ο νομικός Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, ο οποίος θα υπερασπιστεί τον Άρη στα δικαστήρια και θα προσπαθήσει να αποτρέψει την τιμωρία της έδρας, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Άρης δεν ήταν υπότροπος και δε θα αντιμετωπίσει ποινή κεκλεισμένων των θυρών.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το αν κινδυνεύει ο Άρης με τιμωρία:

«Δεν έχουμε εκτεταμένα επεισόδια, ούτε ρήψη αντικειμένων, ούτε συμπλοκές. Θα τιμωρηθεί με πρόστιμο. Άκουσα κάτι για το ότι είναι υπότροπος. Ο Άρης δεν είναι υπότροπος. Είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική το Δεκέμβριο, έκανε έφεση και την κέρδισε. Βάσει των στοιχείων του φύλου αγώνος και του καταστατικού της ΕΠΟ δε θεμελιώνεται τιμωρία της έδρας, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω τα δικαστήρια. Θα δοθεί μάχη, θα φέρουμε μάρτυρες και θα προσπαθήσουμε να διαψεύσουμε τις εκθέσεις. Επίσης στο τέλος έχει ευθύνη ο διαιτητής γιατί, ενώ έχει δώσει 5 λεπτά καθυστερήσεις, μπαίνει γκολ στο 6ο λεπτό και ο Άρης χάνει την ισοβάθμια με τη Βέροια».


Για το αν αντιμετωπίζει ο Άρη τον κίνδυνο της τιμωρίας της έδρας:

«Για να τιμωρηθεί η έδρα πρέπει να έχουμε επεισόδια. Άλλο είσοδος, άλλο επεισόδια. Επίσης δεν ξέρουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου ήταν επαρκής, αν δεν υπήρχε συνωστισμός. Επίσης αν οι σεκιούριτι του γηπέδου δεν ήταν επαρκής, δεν μπορείς σε 6 χιλιάδες θεατές να επιβάλεις τη τάξη με 15 άτομα. Το παιχνίδι δεν έγινε στο Χαριλάου και δεν είχε ο Άρης την ευθύνη».


Για το πότε θα βγει η απόφαση:

«Το παιχνίδι με το Λεβαδειακό θα γίνει κανονικά με ανοιχτές τις πόρτες. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την Πέμπτη και τότε θα ξέρουμε».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: