Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

«Χαρούμενος ο Λάζαρος στη Μπολόνια»

Αρκετά χαρούμενος είναι ο Χριστοδουλόπουλος μετά τις πρώτες του εβδομάδες στην Μπολόνια και το ιταλικό πρωτάθλημα δηλώνει ο μάνατζέρ του σε ιταλική ιστοσελίδα.

«Χαρούμενος ο Λάζαρος στη Μπολόνια»

«Ο Λάζαρος νιώθει πολύ καλά. Με τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο, τα μέλη της διοίκησης αλλά και τους οπαδούς», τόνισε –αρχικά- ο μάνατζερ του πρώην άσου του Παναθηναϊκού.

«Γνωρίζαμε τον Αντόνιο Πολέντα. Παρουσιάστηκε η ευκαιρία να αποκτήσει τον Λάζαρο ελεύθερος και έτσι μιλήσαμε και φτάσαμε σε συμφωνία», τόνισε ο Αποστολόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στο πρώτο γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Μου είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος. Αλλά μου είπε ότι κοιτά μπροστά για να μπορέσει να βελτιωθεί, να σκοράρει περισσότερα γκολ και να βοηθήσει την Μπολόνια».

Τέλος ο μάνατζερ του Χριστοδουλόπουλου ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του Έλληνα άσου το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Φυσικά και ποτέ δεν έγινε αυτό. Ο Λάζαρος αγαπά το ποδόσφαιρο. Πάντα προσπαθεί να χαρεί το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν συνέβη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι αποφάσισε να παίξει κάπου αλλού. Ποτέ όμως δεν σκέφτηκε να τα παρατήσει», κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: