Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Μάρκοβιτς: «Είμαι αισιόδοξος για το τέλος»

Αισιόδοξος πως ο ΚΑΟΔ θα παραμείνει στην Α1, εμφανίστηκε ο Νέναντ Μάρκοβιτς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Μάρκοβιτς: «Είμαι αισιόδοξος για το τέλος»
Ο Νέναντ Μάρκοβιτς έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του ΚΑΟΔ στην ήττα (87-70) κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία πως η ομάδα της Δράμας θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έκανε καλό ματς, ιδίως έπειτα από προ ημερών υποχρέωση στην Ευρωλίγκα. Τον πετύχαμε σε καλή στιγμή. Πάντα είναι δύσκολα απέναντί του, αλλά οι παίκτες μου πάλεψαν. Χάσαμε κάποιες προσωπικές μάχες με τον Σχορτσανίτη, αλλά είναι φυσιολογικό για εμάς. Είχαμε εκλάμψεις καλού μπάσκετ. Πάντα έχουμε 5-10 λεπτά καλού μπάσκετ, προσπαθούμε να συμπληρώσουμε την εικόνα. Πια παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα, είμαι αισιόδοξος για τις τελευταίες επτά αγωνιστικές, θα παλέψουμε σκληρά για τον στόχο της παραμονής στην Α1», δήλωσε αρχικά ο Νέναντ Μάρκοβιτς και πρόσθεσε:

«Θα συνεχίσουμε μέχρι την Παρασκευή, οπότε έχουμε ένα φιλικό, ενώ θα ακολουθήσει 2ήμερο ρεπό. Έπειτα θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας, να μη χάνουμε το ρυθμό τόσο εύκολα, θα δουλέψουμε και την επίθεση, όπως και να διαβάζουμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τον τρόπο παιχνιδιού ενός παίκτης. Θα φτάσουμε εκεί, μέχρι το Περιστέρι σε 2 εβδομάδες».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, ξέραμε ποια ομάδα αντιμετωπίζαμε. Προσπαθήσαμε κάποια πράγματα, ώστε να τον δυσκολέψουμε και να παραμείνουμε στο παιχνίδι. Στην τέταρτη περίοδο δεν τα καταφέραμε, διαθέτει μεγάλη ποιότητα ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο Περιστέρι (16/3). Έχουμε καιρό να κερδίσουμε, μας έχει λείψει η νίκη. Δουλεύουμε με τον κόουτς, πρέπει να τα βγάλουμε στο παρκέ σε μεγαλύτερη διάρκεια. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: