Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Το μεν πνεύμα πρόθυμο…

Την Τετάρτη (5/3) θα γίνει γνωστό αν ο Γιώργος Μακρής του ΟΦΗ θα δώσει το «παρών» στο επερχόμενο εκτός έδρας ματς με τη Βέροια με τον ίδιο να θέλει πως και πως να αγωνιστεί αν και τραυματίας.

Το μεν πνεύμα πρόθυμο…
Στην προπόνηση της Τετάρτης (5/3) θα γίνει γνωστό αν ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αμυντικού μέσου της ομάδας, Γιώργου Μακρή, για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια.

Ο έμπειρος μέσος στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπως έδειξε και η μαγνητική, υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη «βασίλισσα του Βορρά» να είναι εξαιρετικά αμφίβολη με τον ίδιο τον παίκτη, όμως, να θέλει σαν… τρελός να δώσει το «παρών» σε αυτό.

Μάλιστα, ο Μακρής τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει συντηρητική θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να μην χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που δεν θέλει τόσο ο ίδιος όσο και το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Αυτός που θα χάσει σίγουρα την αναμέτρηση με τη Βέροια είναι ο Μανόλης Μονιάκης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς εδώ και εβδομάδες, ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Μανόλη Ζαχαράκη για την αναμέτρηση με τη «βασίλισσα του Βορρά».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: