Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Γεωργιάδης: «Θα μπορούσε ο διαιτητής να μου δώσει κόκκινη κάρτα»

Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Νίκος Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στη χθεσινή νίκη της ομάδας του επί του Άρη, στη φάση που έκανε τάκλιν στο Γιαννιώτα και θα μπορούσε να αντικρίσει την απ? ευθείας κόκκινη κάρτα, στη διαιτησία του Παππά αλλά και στη συνέχεια και τη μάχη για την παραμονή.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για την κόκκινη κάρτα που θα μπορούσε να αντικρίσει για το σκληρό τάκλιν πάνω στο Γιαννιώτα:

«Ήταν πολύ σκληρό μαρκάρισμα και ο διαιτητής μπορούσε να δείξει και την κόκκινη κάρτα. Όμως σε τέτοια ντέρμπι που παίζεται μια κατηγορία είναι πολύ δύσκολο ο διαιτητής να βγάλει απευθείας κόκκινη. Όπως και σε πολλές περιπτώσεις μπορούσε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτες και των δυο ομάδων αλλά δεν το κάνε. Έπρεπε να κόψω την αντεπίθεση, δεν πήγαινα να τον χτυπήσω, ποτέ δε θα έκανα κάτι τέτοιο. Είμαστε επαγγελματίες και δε θα το έκανα ποτέ».


Για τη διαιτησία του Παππά:

«Ήταν πολύ καλή η διαιτησία. Πλην της δικής μου φάσης, πιστεύω πως το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Δε θεωρώ πως η διαιτησία αδίκησε τον Άρη. Όταν άκουσα πως διαμαρτύρεται ο Άρης απόρησα. Δε ισχύει κάτι τέτοιο».


Για τη φάση του τραυματισμού του Ολαϊτάν:

«Δεν έχω εικόνα. Το μονό που ξέρω είναι ότι όταν έβαλε το γκολ είδε να μπαίνουν μέσα άτομα και φοβήθηκε. Πήγε να μπει από τα κάγκελα γιατί η φύσουνα ήταν μακριά και δεν μπόρεσε».


Για το αν έγιναν συμπλοκές μεταξύ ποδοσφαιριστών στη φυσούνα:

«Δεν ξέρω κάτι αλλά δε νομίζω. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες και αυτά συμβαίνουν».


Για τον Άρη και τη μάχη για την παραμονή:

«Ο Άρης έχει ένα μειονέκτημα, είναι 4 βαθμούς πίσω. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Άρης έχει τεράστια δυναμική, όμως στους ποδοσφαιριστές του υπάρχει μεγάλη πίεση γιατί πρέπει να σώσουν την ομάδα και αυτό φαίνεται. Πιστεύω πως ο Άρης θα παλέψει με τον ΟΦΗ για την παραμονή. Έχει κάποια ματς στην έδρα του που μπορεί να τα πάρει. Ας μην ξεχνάμε πως ο Άρης είναι Άρης».


Για τη Βέροια και αν τελείωσε η υπόθεση- παραμονή:

«Ήταν μεγάλη νίκη η χθεσινή αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ακόμα 6 παιχνίδια και αν κερδίσουμε το Σάββατο τον ΟΦΗ, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για τη σωτηρία της ομάδας».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: