Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το αυτονόητο που πρέπει να κάνουν άπαντες στον Άρη τις 6 τελευταίες αγωνιστικές για να σωθεί η ομάδα.
Φαίνεται ότι στην κυριολεξία πρέπει να μας βγει η ψυχή φέτος. Ο ΑΡΗΣ κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Βέροια να χάσει ένα πολύτιμο βαθμό που σε συνδυασμό με την προσεχή αγωνιστική θα μπορούσε να τον είχε από την Κυριακή πάνω από την ζώνη, έχασε το παιχνίδι, αλλά και την ισοβαθμία με την Βέροια.
Κι όμως μέχρι την καραμπόλα που έφερε την ισοφάριση για την Βέροια ο ΑΡΗΣ μπορεί να μην έπαιζε σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά δεν απειλούνταν και ιδιαίτερα από την Βέροια που είχε την κατοχή, αλλά έμενε μακριά από την εστία του Διούδη. Σε δυο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο ο γκολκίπερ του ΑΡΗ κράτησε το μηδέν και στην συνέχεια οι επόμενες τρεις ευκαιρίες έγιναν γκολ και οι δυο στις καθυστερήσεις!
Αυτή την στιγμή δεν χρειάζονται ούτε πολλά λόγια, ούτε οτιδήποτε άλλο. Ο κόσμος (πάνω από 5000 που βρέθηκαν στην Βέροια) και όλος ο κόσμος του ΑΡΗ θέλει έργα. Αυτή την στιγμή τα έργα είναι απλά. 11-12 βαθμοί τις τελευταίες 6 αγωνιστικές. Με Λεβαδειακό, ΠΑΣ, Πανθρακικό, Ατρόμητο, Αστέρα και Ξάνθη. Αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρει ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν και να γραφτούν για τον Μιχαλήτσο, τους παίκτες, την διοίκηση, την διαιτησία. Πάρα πολλά. Οι κομπλεξικοί θα… οργιάσουν και πάλι σήμερα και αύριο και όλη την εβδομάδα.
 ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…  Βρείτε τον και σώστε την παρτίδα. Στην συνέχεια θα μπορούμε να πούμε και για όλα τα υπόλοιπα…


πηγή: gazzetta.gr