Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Μαρσελίνιο: «Θέλω να παίξω σε μεγάλη ομάδα»

Σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα θέλει να παίξει ο Μαρσελίνιο, όπως αποκάλυψε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Μαρσελίνιο: «Θέλω να παίξω σε μεγάλη ομάδα»
Την επιθυμία να αγωνιστεί στο άμεσο μέλλον σε μία μεγάλη ομάδα της Ελλάδας εξέφρασε ο Μαρσελίνιο Λέιτε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είμαι εδώ πέντε χρόνια. Θέλω να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα. Μακάρι να τα καταφέρω», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος μέσος της Skoda Ξάνθης.

Επίσης, τόνισε ότι η φετινή σεζόν αποτελεί ευκαιρία για την ομάδα του να παίξει στα πλέι οφ και την επόμενη σεζόν να συμμετάσχει στο Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρσελίνιο στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Μαζιά

Για το αν η Ξάνθη διεκδικεί την συμμετοχή στα πλέι οφ και την έξοδο στα Κύπελλα Ευρώπης

«Δεν νομίζω ότι πάμε για Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, επειδή σε κάθε ματς τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και μακάρι να συμμετάσχουμε στα πλέι οφ».

Για τη φετινή κατάσταση της Skoda Ξάνθης

«Δεν είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα. Πρέπει εμείς που είμαστε στην ομάδα να έχουμε έναν τρόπο να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Όλοι να είμαστε και να μην μένουμε στα προηγούμενα ματς».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας

«Φέτος το πρωτάθλημα είναι λίγο δύσκολο. Με την κρίση έφυγαν αρκετοί παίκτες, όμως ήρθαν νεαρά παιδιά που θέλουν να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Θέλουμε να παλέψουμε για τα πλέι οφ, επειδή δεν υπάρχουν οι δυνατές ομάδες που δεν είναι στην ίδια κατάσταση με το παρελθόν».

Για την κατάσταση της Βραζιλίας μετά την οικονομική κρίση

«Στη Βραζιλία χτίζονται νέα γήπεδα και γίνονται ωραία πράγματα εν όψει του Μουντιάλ».

Για τους προσωπικούς του στόχους

«Είμαι εδώ πέντε χρόνια. Θέλω να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα. Μακάρι να τα καταφέρω. Από μικρός έπαιζα στη Φλαμένγκο και υποστηρίζω αυτή την ομάδα. Είναι νωρίς να σκέφτομαι την επιστροφή στη Βραζιλία. Μετά τα 32 θα σκεφτώ κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: