Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

«Δεν επηρεάζεται ο Κριστιάνο»

Την εκτίμηση πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα επηρεαστεί από την επιστροφή του στο Όλντ Τράφορντ, έκανε ο Τσάμπι Αλόνσο μιλώντας για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν επηρεάζεται ο Κριστιάνο»

Η ενδεχόμενη ψυχολογική φόρτιση του Πορτογάλου, δεν πρόκειται να επηρεάσει την απόδοσή του, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσάμπι Αλόνσο την παραμονή του αγώνα. «Είμαι σίγουρος πως ο Κριστιάνο θα αποδειχτεί καθοριστικός για ακόμα μία φορά. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν βλέπει την ώρα να αντιμετωπίσει την παλιά ομάδα του, στο γήπεδο όπου έπαιξε για χρόνια. Η επιστροφή του στα… παλιά λημέρια, δεν πρόκειται να τον επηρεάσει αρνητικά», ήταν η εκτίμηση που έκανε ο διεθνής μέσος.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Αλόνσο ζήτησε από τους συμπαίκτες του να δώσουν τα πάντα. «Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αν δεν δώσουμε όλοι μας το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, δεν έχουμε ελπίδες. Πρέπει να προσέξουμε τις ψηλές μπαλιές και να κόψουμε κάθε προσπάθεια επίθεσης των Άγγλων, ενώ παράλληλα καλούμαστε να κάνουμε σωστές αντεπιθέσεις και να σκοράρουμε. Θα είναι σημαντικό να πετύχουμε εμείς πρώτοι γκολ, αφού όποιος προηγηθεί, αποκτά ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε με έμφαση ο Ισπανός.

Κλείνοντας, ο Αλόνσο έκανε μια εκτίμηση για την τηλεθέαση του αγώνα. «Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα σταματήσει για να παρακολουθήσει το ματς αυτό. Είναι ο αγώνας που προκαλεί το ενδιαφέρον όλων, ακόμα και αυτών που δεν υποστηρίζουν κάποια από τις δύο ομάδες. Ελπίζω να απολαύσουν όλοι ένα μεγάλο παιχνίδι», σημείωσε ο Τσάμπι Αλόνσο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: