Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

«Αν είναι να βοηθήσει, να φύγω»

Όλα ανοιχτά τα άφησε ο Γιάννης Μιχαλήτσος αναφορικά με το μέλλον του στον Άρη, αφού είπε πως αν είναι για το καλό της ομάδας, καλύτερα να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

«Αν είναι να βοηθήσει, να φύγω»
Ο Άρης γνώρισε μια βαριά ήττα στη Βέροια, από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 3-1 και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τον ήττα, ενώ ανέλαβε την ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα τόνισε πως σε περίπτωση που θεωρείται καλύτερο να αποχωρήσει από τον Άρη, είναι έτοιμος να το κάνει.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο. Προσπάθησα αυτό το διάστημα να κάνω ό,τι μπορώ. Υπήρχαν προβλήματα, προσπαθήσαμε με την ψυχή στο στόμα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δεν θεωρώ ότι είναι το τελειωτικό χτύπημα. Υπάρχουν περιθώρια για να ανακάμψουμε, αλλά ήταν μία μεγάλη ήττα που μας δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Στο πρώτο εικασάλεπτο ήμασταν μέτριοι και η Βέροια ήταν καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, έπειτα είχαμε μία κοιλιά, η οποία σε συνδυασμό με τα σφυρίγματα του διαιτητή, μας κόστισε. Εκανα κι εγώ λάθη όμως και αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά τονίζω ξανά ότι δε μπορεί να γίνουν τόσα λάθη σε βάρος της ομάδας μας».

Για την απόδοση των παικτών του: «Δε φταίει κανένας παίκτης. Αναλαμβάνω την ευθύνη αποκλειστικά εγώ. Στο τέλος είχαμε κούραση, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η ομάδα έχει αλλάξει πολλούς προπονητές, έχει προβλήματα στη φυσική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι τελευταία προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα».

Για τις αποφάσεις του Παππά: «Όλα τα σφυρίγματα ήταν ανάποδα. Η Βέροια θα μπορούσε να μείνει με δέκα. Είναι σφυρίγματα που αλλάζουν την ροή του αγώνα. Δεν είναι τρόπος να μας αντιμετωπίζουν. Δε θέλουμε να μας ευνοούν. Θέλουμε το "50-50". Θέλουμε την αντιμετώπιση που αρμόζει στον Άρη».

Για το τι έφταιξε: «Δε θέλω να χρεώσω τίποτα σε κανένα. Προσπάθησα να βοηθήσω σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δε πήραμε κρίσιμα παιχνίδια και μας στοίχισαν διάφορες λάθος αποφάσεις που έγιναν».

Για το αν θα αποχωρήσει: «Δεν έχω πρόβλημα. Αν η αποχώρηση μου βοηθήσει, τότε θα φύγω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: