Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στα χρονικά!!

"Ντου στα Αποδυτήρια" με τον γνωστό – άγνωστο του sportdog να κεντράρει αυτή τη φορά στην ομάδα του Ολυμπιακού και τον τρόπο που κατακτάει το φετινό πρωτάθλημα!
Πείτε μου τώρα όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθείτε εσείς πρωτάθλημα αν θυμάστε να έχει ξαναγίνει τέτοια συγκυρία. Και μιλάω για τον Ολυμπιακό, όμως και τις άλλες μεγάλες ομάδες.
Τι εννοώ; Να έχει, δηλαδή, μια ομάδα και στην προκειμένη ο Ολυμπιακός ήδη εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα από τη μια πλευρά, όμως από την άλλη να του απομένουν και τρία ντέρμπι. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο στα χρονικά. Είναι, δηλαδή, μια ιδιαιτερότητα μόνο για τη φετινή σεζόν.
Με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη
Μάλιστα, όλα τα ντέρμπι ο Ολυμπιακός τυχαίνει να τα έχει μέσα στο Καραϊσκάκη. Αρχής γενομένης από την ΑΕΚ που θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, ενώ ακολουθούν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.
Να καίγονται
Πότε το θυμόσαστε να έχει γίνει ξανά αυτό; Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, να παίζει πια χωρίς κανένα άγχος σε τόσα ντέρμπι κι έχοντας πετύχει πολύ άνετα τον στόχο του. Την ίδια στιγμή, όμως, όλοι οι παραδοσιακά βασικοί του αντίπαλοι να καίγονται για τον άλφα ή βήτα λόγο.
Ξεκούραστος
Έτσι είναι. Ο Ολυμπιακός πια δεν έχει ούτε την Ευρώπη. Άρα, θα σταματήσει όλη αυτή η ιστορία με τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια που κουράζουν τους παίκτες. Μόνο το Κύπελλο θα υπάρχει.
Χωρίς πόδια βαριά από βαθμολογικά άγχη και σερί ματς
Φρεσκαδούρα, λοιπόν, θα είναι στα ντέρμπι από πλευράς δυνάμεων ο Ολυμπιακός. Δίχως να έχει τα πόδια του βαριά από βαθμολογικά άγχη κι από συνεχόμενα ματς. Με τον κόσμο να ζητάει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο, θέαμα και πολλά γκολ μέσα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη. Πολλά με λίγα θέλουμε, σου λένε, να είναι αυτά τα παιχνίδια. Και δεν υπάρχει περίπτωση να μη γεμίσει το γήπεδο σ΄ αυτά τα τρία ματς.
Με την ψυχή στο στόμα
Κι από την άλλη η ΑΕΚ θα είναι με την ψυχή στο στόμα για να σωθεί. Ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη δεύτερη θέση από τον Αστέρα Τρίπολης. Και ο Παναθηναϊκός, που, πάντως, τα πάει αρκετά καλά γενικά στα ντέρμπι φέτος, για να βγει στα πλέι οφ.
Σπάνια
Θα δούμε τι θα γίνει. Απ ό,τι φαίνεται, όμως, αυτό το φετινό είναι κάτι που σπάνια το πετυχαίνουμε στο πρωτάθλημα. Να έχει εξασφαλίσει μια ομάδα τον τίτλο, αλλά να απομένουν τόσα ντέρμπι μέχρι το φινάλε.
Απ΄ αυτή την άποψη, λοιπόν, υπάρχει ένα υψηλό ενδιαφέρον για να δούμε τι θα γίνει. Από τη μια ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για να δώσει χαρά κι ενθουσιασμό στον κόσμο του σ΄ αυτά τα ματς, από την άλλη οι αντίπαλοί του θα προσπαθήσουν να φύγουν με αποτέλεσμα, κάτι που θεωρείται σημαντικό σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ίδωμεν...


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: