Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Κυριακίδης: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Δημήτρης Κυριακίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την αυριανή ραβάνς με τον ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και γι΄αυτό που ακολουθεί με τον Άρη για το Πρωτάθλημα.

Για το αυριανό παιχνίδι είπε:

«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το σκορ που έχει εξασφαλίσει ο ΠΑΟΚ του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στην επόμενη φάση. Εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε, ερχόμαστε από μια βαριά ήττα από Ξανθή και θέλουμε πολύ να παίξουμε με ΠΑΟΚ , δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, στο ποδόσφαιρο όλα γίνεται».

Για την «κοιλιά» που έχει κάνει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια:

«Από την αρχή του Πρωταθλήματος παίζουμε σχεδόν τα ίδια άτομα, δεν έχουμε βάθος σαν ομάδα και αυτό μας έχει δημιουργήσει ένα μικρό άγχος».

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πιστεύω σκεφτόμασταν περισσότερο το παιχνίδι με την Ξάνθη παρά στο συγκεκριμένο. Δεν ήμασταν όμως τόσο κακοί θα έλεγα ότι ήμασταν άτυχοι. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα, εμείς πιστεύω ότι από αύριο θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό και να ανεβάσουμε τη ψυχολογία μας».

Για το στόχο της ομάδας:

«Στόχος μας ήταν η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και μέχρι τώρα δεν έχει αυτό. Μετά τον ΠΑΟΚ έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη αλλά πιστεύω πως αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε πάλι κοντά στο όνειρο που λέγεται πλέι οφ.»

Για το πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο σε όλους τους τομείς και από τις μεταγραφές του Δεκέμβρη και όλα αυτά που ακούγονται, τα οποία είναι πολύ θετικά μηνύματα για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Πρέπει πάντα να διεκδικεί τον τίτλο και εύχομαι ότι καλύτερο. Η εικόνα του από τον Γενάρη και μετά δεν μπορώ να πω πως έχει αλλάξει πολύ αλλά πήρε παίχτες με μεγάλη εμπειρία.»

Για το αν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είναι στην ζώνη του υποβιβασμού ή των πλέι οφ:

«Πιστεύω είναι το ίδιο. Πολλές ομάδες μπήκαν στη διαδικασία να φοβούνται τον υποβιβασμό αλλά και στα πλέι οφ δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι.»

Για το αν η Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη είναι «φωτιά», λόγω ότι ο Άρης καίγεται για βαθμούς:

«Είναι σίγουρα παιχνίδια «φωτιά». Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ καλό και δυνατό ματς και όποιος δείξει μεγαλύτερη θέληση θα κερδίσει το παιχνίδι.»

Για το Βέροια- Άρης:

Δεν περίμενα να δημιουργηθεί έτσι το ματς, δηλαδή δύο γκολ στο τέλος της αναμέτρησης. Είναι μεγάλη βοήθεια για την Βέροια η νίκη που πέτυχε.»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: