Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Μητρόπουλος: «Η ΕΠΟ πληρώνει ακόμη τον Πιλάβιο 1000 ευρώ το μήνα»

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αποκάλυψε πως ο Σοφοκλής Πιλάβιος πληρώνεται από την ΕΠΟ το ποσό των 1.000 ευρώ το μήνα για να πληρώσει 3 φρουρούς του, τη στιγμή που έχει μόνο έναν. Ακόμη, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ σχολίασε και το θέμα της ΑΕΚ και το γεγονός πως θέλει να προσφύγει εναντίον του Άρη για την είσοδό του στο άρθρο 99.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον Σοφοκλή Πιλάβιο:

«Δε γίνεται ο Πιλάβιος να παίρνει 1000 ευρώ από την ΕΠΟ, ενώ δεν είναι πια πρόεδρος. Είχε 3 αστυνομικούς και έναν οδηγό. Η ΕΠΟ του πληρώνει τον οδηγό, τη βενζίνη και 1000 ευρώ αποζημίωση για τους 3 αστυνομικούς. Τώρα φύγανε οι 2 αστυνομικοί, ο Πιλάβιος παίρνει 1000 ευρώ, δίνει 150 στον έναν αστυνομικό και κρατάει τα άλλα. Δε μπορεί να διευθύνεις την ΕΠΟ και να πληρώνεις από τον Οκτώβριο τον Πιλάβιο και να μην ξέρεις τι πληρώνεις. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να έχει φρουρούς ο Πιλάβιος αφού σε όλους έλεγε ναι. Ότι του ζητούσαν έλεγε ναι. Άρα δεν έχει κανέναν εχθρό! Όλη η δαπάνη των 200.000 έχει γίνει χωρίς απόφαση συμβουλίου. Όταν πλήρωνε αυτά τα χρήματα το λογιστήριο της ΕΠΟ δεν είχε ένα καταστατικό στα χέρια του, καμία γνωμοδότηση. Για μένα ο Σαρρής πρέπει να ζητήσει τα χρήματα πίσω. Αν δεν το κάνει είναι και αυτός υπεύθυνος. Το ερώτημα είναι ποιος εκτελούσε της εντολές».


Για την ΑΕΚ και το γεγονός πως θέλει να προσφύγει κατά του Άρη για την είσοδό του στο άρθρο 99:

«Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος που προσπαθεί να βρει που αρχίζει η νομιμότητα και που πηγαίνει το παράνομο, είναι γελασμένος και δε θα μπορέσει να βρει άκρη. Υπενθυμίζω πως παράνομα υποβιβάστηκαν ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβαλά και ο Ηρακλής. Επίσης παράνομα ανέβηκαν κατηγορία! Το θέμα είναι πότε θα γίνει η ιστορία, δηλαδή πότε θα προσφύγει η ΑΕΚ και τι περιμένει. Μέχρι ποτέ έχεις δικαίωμα να κανείς προσφυγή κατά ομάδος που συμμετέχει παράνομα σε ένα πρωτάθλημα. Εδώ υπάρχει ένσταση. Καταγγέλλεις τον Άρη γιατί μπήκε στο 99. Αυτό το κανείς 3 μέρες μετά τον αγώνα. Κατά την προσωπική μου γνώμη δε πρόκειται να γίνει τίποτα. Στο θέμα της ΑΕΚ, το 99% δε θέλει να μείνει στη Σουπερ Λιγκ. Λέω εγώ ότι άντε και έμεινε η ΑΕΚ. Με τόσα χρέη θα μπορεί να βγάλει εγγυητική του χρόνου; Η σωτηρία της ΑΕΚ περνάει από τον υποβιβασμό. Να καθαρίσει τα χρέη, η δικαιοσύνη να αποδώσει ευθύνες και να καθαρίσει η ΑΕΚ. Σε δυο χρόνια θα επιστρέψει και θα είναι πάλι δυνατή. Οι μεγάλες ομάδες δε διαλύονται, και ο Άρης έπεσε αλλά ανέβηκε αμέσως».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: