Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Πάει για στόπερ ο Κατσουράνης!!

Στην χρησιμοποίηση του Κώστα Κατσουράνη σε ρόλο κεντρικού αμυντικού προσανατολίζεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Πάει για στόπερ ο Κατσουράνης
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής απέδωσε ικανοποιητικά ως μέσος στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, αλλά αυτό το γεγονός δεν αλλάζει τα σχέδια του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Και αυτό διότι ο Έλληνας τεχνικός, θεωρεί πως το δίδυμο του «Κατσούρ» με τον Σίλντενφελντ αποδίδει πιο ικανοποιητικά και προσφέρει περισσότερη σιγουριά στην άμυνα. Με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ πάει για δύο αποτελέσματα στην Τρίπολη (νίκη ή ισοπαλία θα σημαίνει πρόκριση στον τελικό), δεν χρειάζεται να αλλάξει θέση ο 33χρονος ποδοσφαιριστής.

Παράλληλα, ο Δώνης εκτιμά ότι ο Κατσουράνης από πίσω μπορεί να προωθήσει καλά το παιχνίδι του «δικεφάλου του βορρά» ενώ εφόσον χρειαστεί βάσει της εξέλιξης του αγώνα μπορεί να τον «μετακινήσει» στη μεσαία γραμμή. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας που θα παραταχθεί σε σχήμα 4-4-2, θα καλυφθούν εκτός απροόπτου με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, τον Αποστολόπουλου στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Λίνο αριστερά. Οι Λόρενς, Κάτσε, Λάζαρ και Καμαρά θα είναι οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης θα είναι οι επιθετικοί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: