Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Τεσσάρα μετά από 8 χρόνια! (Video)

Από τον Μάρτιο του 2005, οπότε και είχε ηττηθεί 4-2 από την Τσέλσι στο Λονδίνο είχε να δεχθεί τέσσερα γκολ σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα. To 1997 απ' τη Ντιναμό Κιέβου το προηγούμενο 4-0.

Τεσσάρα μετά από 8 χρόνια! (Video)
Το «βαρύ» 4-0 με το οποίο ηττήθηκε η Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην «Allianz Arena», ξύπνησε στην ομάδα της Καταλονίας της μνήμες της αναμέτρησης με την Τσέλσι για την ίδια διοργάνωση στη φάση των «16» το 2005. Εκεί όπου οι «μπλαουγκράνα» είχαν ηττηθεί με 4-2, μένοντας εκτός συνέχειας, αφού είχαν επικρατήσει 2-1 στο «Καμπ Νου». Για τους «μπλε» τα γκολ είχαν πετύχει οι Γκούντγιονσεν, Λάμπαρντ. Νταφ και Τέρι, ενώ για τη Μπαρτσελόνα είχε σκοράρει δις ο Ροναλντίνιο. Ας θυμηθούμε πως διαμορφώθηκε αυτό το σκορ στο παρακάτω βίντεο:



Η πιο μεγάλη σε έκταση σκορ πάντως πριν το ματς της 23ης Απριλίου με τη Μπάγερν, ήταν τον Νοέμβριου του 1997 στο «Καμπ Νου», όπου η Μπαρτσελόνα δέχθηκε και πάλι τέσσερα γκολ χωρίς μάλιστα να απαντήσει, από την Ντιναμό Κιέβου των Σεφτσένκο-Ρεμπρόφ.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: