Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

«Επιστρέφουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Σίγουρος για τη συμμετοχή της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου εμφανίστηκε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Επιστρέφουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»
Μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Σεβίλλης με 1-0, η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε διαφορά 13 βαθμών από την 4η Ρεάλ Σοσιεδάδ, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο ποσοστό την κατάληψη της 3ης προνομιούχου θέσης, η οποία οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και το πρωτάθλημα της Ισπανίας ολοκληρώνεται σε 5 αγωνιστικές, ο προπονητής της ομάδας της πρωτεύουσας, Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν κρύβει τη βεβαιότητά του για την επίτευξη του στόχο του.

«Από την αρχή της χρονιάς δουλέψαμε για αυτό. Ξέρουμε πως είναι σχεδόν αδύνατον να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις, οπότε ο ρεαλιστικός στόχος παραμένει η τρίτη. Μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, θεωρώ πως τα έχουμε καταφέρει. Πιθανώς να μας χρειαστεί μόνο ένα παιχνίδι για να τα καταφέρουμε και μαθηματικά. Σίγουρα το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, αλλά είναι υποκριτικό να λέω πως ακόμα δεν έχει κριθεί η 3η θέση. Έχει… τελειώσει η υπόθεση, είμαστε εκεί που θέλαμε από το περασμένο καλοκαίρι. Επιστρέφουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε με έμφαση ο Αργεντινός τεχνικός.

Κλείνοντας, ο Σιμεόνε ευχαρίστησε τους παίκτες του για την επιτυχία αυτή. «Είμαι ευγνώμων γιατί έχω εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μου. Χωρίς αυτούς, όσο σκληρά και να εργαζόμασταν, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε όσα σπουδαία έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως συγχαρητήρια αξίζουν και στους ανθρώπους της διοίκησης και τους οπαδούς μας, οι οποίο βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας», υπογράμμισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: