Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

«Δεν υπάρχει Άραβας για τη Λάτσιο»

Σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που τον ήθελαν να πουλάει τις μετοχές της Λάτσιο, προχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κλαούντιο Λοτίτο.

«Δεν υπάρχει Άραβας για τη Λάτσιο»
Πριν από λίγες μέρες στις ιταλικές εφημερίδες εμφανίστηκε η είδηση πως ένας Σαουδάραβας επιχειρηματίας είναι πρόθυμος να προσφέρει 80 εκατ. ευρώ στον Κλαούντιο Λοτίτο, προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.

Ο Λοτίτο, όμως, μιλώντας στην εφημερίδα «La Repubblica», διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν έτοιμο να αποδεχτεί αυτή την προσφορά. «Το ποσό που ακούστηκε είναι αστείο. Η ομάδα αξίζει πολύ περισσότερο από τα 80 εκατ. ευρώ που ελέχθησαν. Αλλά ακόμα και αν μου πρόσφεραν περισσότερα χρήματα, πάλι δεν θα παραχωρούσα τις μετοχές μου. Η Λάτσιο δεν πωλείται», τόνισε με έμφαση ο πρόεδρος της ομάδας της Ρώμης.

Το γεγονός πως η Λάτσιο δεν πωλείται, δεν αναιρεί την πληροφορία πως ο Λοτίτο έχει έρθει σε επαφή με κάποιον επίδοξο αγοραστή. «Ουδέποτε ήρθα σε επαφή με κάποιον που να ενδιαφέρθηκε για την αγορά της Λάτσιο. Αυτός ο Άραβας που εμφανίζεται, δεν με έχει συναντήσει ποτέ, ούτε έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Ούτε με αυτόν, ούτε με κάποιον εκπρόσωπό του. Όσα γράφονται είναι απλές φήμες. Και εγώ έχω βαρεθεί να διαψεύδω όσα ψέματα ακούγονται για την ομάδα μου», σημείωσε ο Κλαούντιο Λοτίτο.

Δεν είναι, πάντως, αυτή η πρώτη φορά που εμφανίζεται κάποιος επίδοξος αγοραστής της Λάτσιο, ο οποίος προσφέρει ρευστό άμεσα και χωρίς διαπραγματεύσεις, προκειμένου να αποκτήσει το σύλλογο. Όπως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, προχωρά σε επίσημη διάψευση όλων των φημών, τονίζοντας πως η Λάτσιο δεν πωλείται. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: