Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Θέος: «Ήταν μια τρελή χρονιά για τον Άρη»

Ο Τάσος Θέος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στη δύσκολη χρονιά που πέρασε για τον Άρη αλλά και για την επόμενη και τι θα πρέπει να προσέξουν ενόψει της νέας σεζόν.


Γι' αυτό που του μένει από αυτή τη δύσκολη χρονιά:

«Σίγουρα ο στόχος επετεύχθη. Ήταν μια τρελή χιονιά για όλους, πόσο για εμάς που τα ζήσαμε από κοντά και από μέσα τα πράγματα. Το κέρδος είναι ότι παρέμεινε η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και ότι υπάρχει ένας κορμός ποδοσφαιριστών οι οποίοι πήραν εμπειρίες κόντρα σε μια μεγάλη πίεση και σε δύσκολες συνθήκες. Αυτά τα παιδιά είναι παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα του Άρη».

Για το αν αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος στον Άρη μπορούν να είναι η βάση για του χρόνου ή θα αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα με τα φετινά:

«Είναι μια βάση, αλλά εγώ είχα τονίσει ότι είναι μεν καλό που ανεβαίνουν παιδιά από την Κ-20 αλλά δεν είχαμε τους ανάλογους έμπειρους παίκτες σε μεγαλύτερο ποσοστό. Οι έμπειροι στην ομάδα ήταν 6-7, αν υπήρχε μεγαλύτερος αριθμός έμπειρων ποδοσφαιριστών, είχε η ομάδα μεγαλύτερη ηρεμία διοικητικά και δεν είχε αυτά τα προβλήματα πιστεύω θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας να ενταχθούν αυτά τα παιδιά.

Παρόλα αυτά όμως έδειξαν ότι είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα που το δικαιολογούμε λόγω της ηλικίας αλλά και του βάρους που πήραν στις πλάτες τους. Πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλύτερα και για την ομάδα μας αλλά και για τους ίδιους. Θα πρέπει να γίνει καλύτερη διαχείριση απ΄ όλους και να μη βασιστούμε μόνο σε αυτά τα παιδιά».


Για το τι θα χρειαστεί ο Άρης ενόψει της νέας σεζόν:

«Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για όλους. Όταν πήγα στην ομάδα τα παιδιά έλεγαν ότι αλλάζουμε προπονητές κάθε δύο μήνες, είναι δύσκολο και για αυτούς να προσαρμοστούν καθώς ήταν άπειρα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Όλα αυτά συντέλεσαν ώστε να μην έχουν σταθερή απόδοση και η ομάδα να μην έχει ρυθμό.

Πιστεύω ότι με σωστή οργάνωση και αν εξελιχτούν όλα ομαλά στο διοικητικό κομμάτι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Θα υπάρχει η εμπειρία, ο φόβος που περάσαμε όλοι στην ομάδα και θα είναι όλοι πιο συγκεντρωμένοι, πιο σοβαροί στις αποφάσεις ώστε να υπάρχει καλύτερη μέρα για την ομάδα μας.»


Για το τι λειτούργησε διαφορετικά αυτές τις τρεις εβδομάδες και παρουσίασε η ομάδα διαφορετικό πρόσωπο:

«Έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι πιστέψαμε στα παιδιά. Ο κ. Παπαδόπουλος δεν ήξερε πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, εγώ προερχόμουν από τα κάτω τμήματα και είχα τη φιλοδοξία και την τρέλα με την καλή έννοια. Προσπαθήσαμε να μην βλέπουμε τα προβλήματα που είχαμε μπροστά μας. Όλα αυτά προσπαθήσαμε να τους τα περάσουμε και πιστεύω στον τομέα της ψυχολογίας ο κόουτς τα κατάφερε καλά, πέρασε τη δικιά του φιλοσοφία».


Τέλος, για τον κόσμο είπε:

«Το άξιζε ο κόσμος. Στο ματς με τον Πανθρακικό όλοι περίμεναν να το κερδίσουμε, ήρθε όμως 0-0 και παρόλα αυτά δεν έγινε το παραμικρό διότι αν γινόταν μπορεί να βρισκόμασταν εμείς στη θέση της ΑΕΚ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: