Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Χαραλαμπίδης: «Ο Απόλλων είναι μια καθαρή εταιρία»

Ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για την επιτυχημένη χρονιά της ομάδας, αλλά και το ενδεχόμενο να έρθουν επενδυτές στο σύλλογο.

Για την επιτυχημένη χρονιά της ομάδας είπε:

«Μαθηματικά έχουμε ανέβει αλλά υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να τερματίσουμε πρώτοι».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την ομάδα:

«Είμαστε ευχαριστημένοι και από τους ποδοσφαιριστές και από το δίδυμο των προπονητών. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα ώστε να αναρριχηθεί σιγά-σιγά η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ».

Για τον κόσμο και αν ήταν κοντά στην προσπάθεια της ομάδας:

«Όχι μόνο φέτος αλλά και όταν ήμασταν στη Δ' κατηγορία μας βοήθησε πολύ. Έδωσε το παρών σε όλα τα παιχνίδια και μας βοήθησε πάρα πολύ».

Για τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν και αν αντέξει ο ίδιος το βάρος αυτό:

«Σε όλες τις ομάδες υπάρχει το οικονομικό φορτίο. Είναι το πώς θα προσελκύσεις επενδυτές ώστε να μοιραστείς το κόστος. Ότι έγινε φέτος έγινε, το ευχαριστώ είναι ότι η ομάδα είναι Β' εθνική. Θα πρέπει κάποιοι να σκεφτούν να έρθουν στην ομάδα ώστε να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά το σύλλογο. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά υπάρχει ελπίδα στον Απόλλωνα να βρεθούν κάποιοι και να στηρίξουν την ομάδα».

Για το αν μιλάει με κάποιους επενδυτές:

«Ασφαλώς, κάνουμε κάποιες προσπάθειες και ίσως κάτι να γίνει και να μας δώσει χαρά σε όλους που αγαπάμε αυτή την ομάδα. Ο φίλαθλος θα ακολουθήσει περισσότερο την ομάδα».

Για τα πολύ λίγα έσοδα που υπάρχουν στις κατηγορίες κάτω από τη Σούπερ Λιγκ:

«Τα έσοδα είναι μηδαμινά μπροστά στα έξοδα της ομάδας. Ούτε τα έξοδα των διαιτητών δεν μπορούμε να καλύψουμε. Ο κόσμος αρχίζει να το καταλαβαίνει αυτό. Εμείς κάνουμε μια υγιής προσπάθεια στο Απόλλωνα, χωρίς παρασκήνια ώστε να προσελκύσουμε τον κόσμο και να έχουμε κάποια έσοδα έστω από τα εισιτήρια».

Για το αν η ομάδα είναι «καθαρή» από χρέη:

«Ήμαστε μια τελείως διαφορετική εταιρία, με καινούργιο ΑΦΜ και ονομασία. Μια καινούργια εταιρία, όλα είναι νέα και δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: