Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αυτόν τον προπονητή, ποιος θα τον πάρει;

Ποιος Έλληνας προπονητής ομάδας της Σούπερ Λίγκας αποτελεί διακαή πόθο αρκετών συλλόγων της πρώτης κατηγορίας; Ποιοι τον θέλουν και γιατί; Ο σκύλος αποκαλύπτει!
Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει το έργο του Γιάννη Χριστόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του πήγε τρένο στο φετινό πρωτάθλημα και κατάφερε να βγει στα πλέι οφ, παίζοντας μάλιστα εντυπωσιακό και επιθετικό ποδόσφαιρο.
Το έργο του Έλληνα προπονητή αναγνωρίζεται και ήδη υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν για τον πάγκο τους ενόψει της νέας χρονιάς. Ποιες είναι αυτές; Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, τόσο ο Χρήστος Πανόπουλος στην Ξάνθη όσο και ο Λάμπρος Σκόρδας στον Άρη, επιθυμούν ο Γιάννης Χριστόπουλος να αναλάβει τα ηνία των ομάδων τους.
Εξάλλου, ο Ουζουνίδης έφυγε από την Ξάνθη και ο Σούλης Παπαδόπουλος θα αποχωρήσει από τον Άρη. Ο Χριστόπουλος αρέσει στους δύο προέδρους που ψάχνουν έναν Έλληνα προπονητή με φθηνό κασέ που θα δουλεύει με τους πιτσιρικάδες και θα φτιάξει επιθετική ομάδα που θα αναγκάζει τον κόσμο να πηγαίνει γήπεδο. Όπως έγινε φέτος, δηλαδή, με τον ΠΑΣ Γιάννινα...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: