Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Σεβίλλη για Αρσάβιν!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σεβίλλης έχει μπει ο Αντρέι Αρσάβιν, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ, που προανήγγειλε την αποχώρηση του Ρώσου από την Άρσεναλ.

Σεβίλλη για Αρσάβιν
Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο Αρσέν Βενγκέρ τόνιζε πως το μέλλον του Αντρέι Αρσάβιν στην Άρσεναλ είναι αβέβαιο, αφού ο παίκτης δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στα αγωνιστικά συστήματα του προπονητή του και οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Ρώσου επιθετικού είναι ήδη αρκετές.

Μετά τις ομάδες της Ρωσίας, οι οποίες κινήθηκαν πρώτες, αλλά και κάποιες από τις ΗΠΑ, έρχεται η Σεβίλλη να μπει «σφήνα» στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή. Αυτό αποκαλύπτει η ισπανική «As», στην οποία γίνεται γνωστό πως το ενδιαφέρον των Ανδαλουσιανών αναμένεται να εκδηλωθεί πολύ σύντομα με επίσημη πρόταση που θα καταθέσει η διοίκηση στον Αρσάβιν.

Μένει να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις του Ρώσου, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τις σκέψεις του σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις φήμες να θέλουν να σκέφτεται ακόμα και την απόσυρση από την ενεργό δράση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: