Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

«Δεν πάει πουθενά ο Τσιτσαρίτο»

Την εκτίμηση που τρέφει στον Χαβιέ Ερνάντες εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, διαψεύδοντας πως ο Μεξικανός θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι.

«Δεν πάει πουθενά ο Τσιτσαρίτο»
Μπορεί να είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους επιθετικούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία συχνά – πυκνά βγάζει από τη δύσκολη θέση, ωστόσο βρίσκει δύσκολα… χώρο στην επίθεση της ομάδας, «κλεισμένος» όπως είναι από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Χαβιέ Ερνάντες, για το λόγο αυτό, έχει ζητήσει με διάφορους τρόπους να φύγει από το Ολντ Τράφορντ, προκειμένου να αγωνίζεται περισσότερο. Κάτι που μοιάζει δύσκολο, αν λάβουμε υπόψη όσα είπε για αυτόν ο προπονητής του, σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Ο Ερνάντες παραμένει ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν βλέπω να έχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα, στην οποία θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα, αφού πρόθεση της διοίκησης και δικής μου, είναι να τον κρατήσουμε κοντά μας. Μπορεί να αγωνίζεται λιγότερο από όσο θα ήθελε, αλλά έχει καταλάβει πως δεν μπορεί να απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα σαν τη δική μας», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Αυτό σημαίνει πως η πιθανότητα να παραχωρηθεί ο Μεξικανός, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, είναι μικρή. «Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε τον Χαβιέ. Θα μείνει στην ομάδα μας, αφού αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει για την καριέρα του», υπογράμμισε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: