Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Νίκη επί της ΑΕΛ και στον πόντο ο Ηρακλής από την τριάδα!!

Σπουδαία νίκη επί της Λάρισας με 1-0 πέτυχε στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ και πλησίασε μόλις στον έναν βαθμό από την προνομιούχο τριάδα της βαθμολογίας!

"Χρυσός" σκόρερ των "κυανολεύκων" ήταν ο Κριστιάν Κιρόφσκι, που σκόραρε στο 13' από την άσπρη βούλα και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. O Σκοπιανός κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα, πανηγυρίζοντας στη συνέχεια με ιδιαίτερο τρόπο.

Η ΑΕΛ πάντως πίεσε την εστία του Χουάντερσον και απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με σημαντικότερες αυτές του 39ου λεπτού σε σέντρα του Πόνσε που κόντραρε και πέρασε ελάχιστα άουτ, του 62ου σε σουτ του Αλεξάντροβιτς (ελάχιστα άουτ) και του 79ου λεπτού σε αλλεπάλληλα σουτ των Αλεξάντροβιτς και Χασομέρη. Σημασία έχει ότι ο Ηρακλής πήρε τη νίκη και την Κυριακή αγωνίζεται στο "Ελ Πάσο" με αντίπαλο την Καλλιθέα.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Λόπεθ, Νατσούρας, Σαββίδης, Γ. Παληγεώργος, Ουκάρ (80' Ισαάκ), Φερνάντεζ, Σιατραβάνης (57' Στεφανίδης), Γεωργίου (88' Βουτσιάς), Κιρόφσκι.

Λάρισα (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Καρακώστας, Ραπτάκης (59' Αλεξάντροβιτς), Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Τ. Κρητικός (46' Δεινόπαπας), Ζεκίνια (68' Σ. Κρητικός), Χασομέρης. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: