Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

«Κανένα θέμα αναδιάρθρωσης»

Κατηγορηματικός όσον αφορά την… παραφιλολογία που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με επικειμένη αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε χθες μιλώντας σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος.

Αναλυτικά ο κ. Μποροβήλος τόνισε: «Επειδή μας ακούει κόσμος που αγαπά και λατρεύει ομάδες που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα και προβλήματα με υποβιβασμό και δεν πρέπει να τους δίνουμε φρούδες ελπίδες, να πούμε όπως πρέπει τα πράγματα.
Βέβαια, στην Ελλάδα είμαστε και κάνουμε το κρέας ψάρι και τα χόρτα κρέας. Όταν λέμε αναδιάρθρωση και αύξηση ομάδων σε οποιαδήποτε κατηγορία, η αύξηση δεν μπορεί να γίνει με ομάδες που ήταν ήδη στην κατηγορία.

Και να πάμε σε 20-25, οι ομάδες που θα συμπληρώσουν, θα πρέπει να προέρχονται από την κατώτερη κατηγορία. Ετσι είναι ο κανονισμός. Από εκεί και πέρα θα μιλάμε για πράγματα έξω από σαφείς κανονισμούς. Επιπλέον, μια αύξηση δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο από τη μεθεπόμενη περίοδο. Αν αυτά ισοπεδωθούν και γίνει κάτι άλλο, αυτό είναι άλλο θέμα. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος, δεν μπορεί σε περίπτωση αύξησης να συμπληρωθούν οι ομάδες από την ίδια κατηγορία. Γι αυτό πριν 2 χρόνια, στην αύξηση που έγινε, ανέβηκαν η Λιβαδειά και η Δράμα, που ανέβηκαν τον Νοέμβριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: