Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ριμπερί: «Μένει ακόμη ένα ματς»

Για τέλειο και ονειρικό αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Φρανκ Ριμπερί μετά τη συντριβή της Μπαρτσελόνα από τη Μπάγερν Μονάχου, την ώρα που ο Λαμ χαρακτήρισε ακατανόητη την έκταση του σκορ.

Ριμπερί: «Μένει ακόμη ένα ματς»
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους τονίζοντας ότι μένει ένα ακόμα παιχνίδι στο «Καμπ Νου», την ώρα που οι συμπαίκτες του Λαμ και Μαρτίνεθ έκαναν λόγο για τέλεια εμφάνιση και κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο.

«Για να πάρουμε τέτοιο αποτέλεσμα, ξέραμε να τρέξουμε να πιέσουμε πολύ όλοι μαζί. Πέρα από αυτό, ξέραμε ότι έχουμε στράικερ που μπορεί να σκοράρει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μένει ένα ακόμη ματς, αλλά νομίζω πως παίξαμε πολύ καλά απόψε», ήταν τα λόγια του Ριμπερί, την ώρα που Φίλιπ Λαμ επεσήμανε: «Φυσικά και μπορώ να κατανοήσω τι έγινε σήμερα! Έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Είναι δεδομένο ότι η Μπαρτσελόνα έχει προβλήματα στον αέρα. Η αμυντική μας εμφάνιση άγγιξε την τελειότητα, αυτή το κλειδί της επιτυχίας ματς σήμερα».

Τέλος ο Χάβι Μαρτίνεθ, σχολίασε: «Παίξαμε πολλά καλά ματς φέτος, αλλά είμαι σίγουρος πως αυτό ήταν το καλύτερο. Ξέραμε πως να παίξουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Είχαν ελάχιστες ευκαιρίες, καθώς κυριαρχήσαμε στο κέντρο και αποτρέψαμε να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Εκμεταλλευτήκαμε στις στημένες φάσεις». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: