Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Εκστασιασμένοι Μπεκενμπάουερ, Ρουμενίγκε!!

Ούτε στα πιο…τρελά τους όνειρα δεν φαντάζονταν ότι η Μπάγερν θα επικρατήσει με 4-0 της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσαν Φραντζ Μπεκενμπάουερ και Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Εκστασιασμένοι Μπεκενμπάουερ, Ρουμενίγκε
Με ένα χαμόγελο μέχρι τα…αυτιά υποδέχθηκαν οι διοικητικοί ηγέτες της Μπάγερν Μονάχου, Φραντ Μπεκενμπάουερ και Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού με τη Μπαρτσελόνα. Αμφότεροι έκαναν λόγο για σπουδαίο ποδόσφαιρο από την ομάδα τους και απένειμαν τα εύσημα στον προπονητή, Γιούπ Χάινκες. «Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν φανταζόμασταν ότι θα νικούσαμε με αυτό το σκορ. Ο Χάινκες έκανε ένα μαγικό κοουτσάρισμα και κατάφερε να κόψει στα δύο την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Μπεκενμπάουερ.

Ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε με τη σειρά του, χαρακτήρισε τους Ισπανούς ως την καλύτερη ομάδα του πλανήτη και έκανε λόγο για βραδιά όνειρο. «Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα παρόμοια εμπειρία με αυτή που έζησα σήμερα. Το να νικάς την καλύτερη ομάδα του κόσμου με 4-0, αποτελεί όνειρο», τόνισε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: