Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ο Βιλανόβα ήταν στο Βιλαμπάχο

Όταν κοιμάται ο διαιτητής και ο προπονητής, τότε τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά για τη μία ομάδα.

Ο διαιτητής Κασάι με τους βοηθούς του και ο Βιλανόβα είχαν υπνωτιστεί από το πάρτι των Γερμανών, με αποτέλεσμα η Μπάγερν Μονάχου να διασύρει την Μπαρτσελόνα πανηγυρίζοντας από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στον τελικό.
Τρία γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν και ένα πέναλτι που δε δόθηκε είναι πολλά λάθη για τον Ούγγρο ρέφερι και τους τέσσερις βοηθούς του. Υπάρχει παράβαση και στα τρία πρώτα τέρματα της Μπάγερν Μονάχου, η οποία σωστά διαμαρτύρεται για χέρι του Πικέ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.Στο πρώτο γκολ της Μπάγερν, ο Ντάντε έχει κάνει φάουλ πάνω στον Αλβες. Στο δεύτερο γκολ ο Γκόμεζ είναι οφσάιντ, ενώ στο τρίτο τέρμα, ο Μίλερ έχει κάνει πεντακάθαρο φάουλ στον Αλμπα δίνοντας έτσι ανοιχτό διάδρομο στον Ρόμπεν.
Ωστόσο αυτά τα λάθη δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την άθλια εικόνα της Μπαρτσελόνα, και την εμφατική εμφάνιση της Μπάγερν Μονάχου. Οι Μπλαουγκράνα ναι μεν είχαν προβλήματα απουσιών στην άμυνα, αλλά η μεγαλύτερη απουσία ήταν αυτή του προπονητή. Το σώμα του Βιλανόβα ήταν στο Μόναχο, όμως το μυαλό του ταξίδευε στο… Βιλαμπάχο.
Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει τους παίκτες του. Ο Σάντσες ήταν εκτός τόπου χρόνου και πραγματικότητας και τον άφησε στον αγωνιστικό χώρο και στα 90 λεπτά. Ο Βίγια που είναι σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό βγήκε από το "ψυγείο" στο 83' και όταν ο πίνακας έδειχνε το 4-0.
Δεν γίνεται να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με δύο και τρία γκολ και να μην επεμβαίνεις για να μαζέψεις τα… ασυμμάζευτα. Δεν γίνεται να βλέπεις την ομάδα σου να διασύρεται και να μην κάνεις μία κίνηση από τον πάγκο.
Η Μπάγερν το ήθελε περισσότερο, πάλεψε περισσότερο και έφτασε δίκαια σε ένα σκορ που της εξασφαλίζει την παρουσία της σε ακόμα ένα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια. Η Μπαρτσελόνα το μόνο που έχει να κάνει, είναι να φύγει με ψηλά το κεφάλι από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση καταθέτοντας την ψυχή της στον επαναληπτικό του Καμπ Νου σε λίγες μέρες.novasport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: