Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

«Όλα για το Κύπελλο»

Την επιθυμία του να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας, προκειμένου να μην θεωρηθεί αποτυχημένη η χρονιά, εξέφρασε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, Βινσέν Κομπανί.

«Όλα για το Κύπελλο»
Η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος της Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Άστον Βίλα, αναγκάζει τη συμπολίτισσά της, Σίτι, να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, προκειμένου να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας, το μόνο τρόπαιο που της έμεινε να διεκδικεί. Αυτό τόνισε ο Βινσέν Κομπανί, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Goal».

«Το περιμέναμε αυτό που έγινε στο πρωτάθλημα, αλλά μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ, επισημοποιήθηκε πως χάσαμε τον τίτλο. Συνεπώς, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, προκειμένου να κατακτήσουμε το Κύπελλο Αγγλίας, το μόνο τρόπαιο που μας έχει μείνει να διεκδικούμε. Με αυτό τον τρόπο η χρονιά θα μοιάζει λιγότερο αποτυχημένη από όσο φαίνεται», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κομπανί.

Αναφερόμενος στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Βέλγος αμυντικός ήταν σαφής. «Ποτέ δεν θα μπορούσα να πάω στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού είμαι οπαδός της Μαρσέιγ! Μιλώντας σοβαρά, δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να φύγω από τη Σίτι. Αγαπώ την ομάδα και γνωρίζω τις δυνατότητές της. Μαζί θα παλέψουμε για να επανέλθουμε στην κορυφή της Αγγλίας και για να κατακτήσουμε και την Ευρώπη. Έχω πολλά όνειρα που δεν έχω εκπληρώσει ακόμα στην Μάντσεστερ Σίτι», σημείωσε ο αρχηγός των «σίτιζενς».

Ένα από τα όνειρά του, η κατάκτηση της Ευρώπης, μοιάζει πολύ δύσκολο. «Είναι πράγματι δύσκολο να κατακτήσεις το Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως ήταν δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της Αγγλίας, αλλά τα καταφέραμε. Η ομάδα είναι δυνατή και είμαι βέβαιος πως θα επιστρέψουμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πιο έτοιμοι. Μακάρι να είμαστε και λίγο πιο τυχεροί με την κλήρωση, αφού η τύχη δεν μας έχει βοηθήσει ως τώρα», είπε ο Βινσέν Κομπανί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: