Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Τους θέλει και τους δύο!

Στο προσκήνιο επανέρχεται για τον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο να αποκτήσει «πακέτο» τον Τζιοβάνι και τον Τζόναθαν Ντος Σάντος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Τους θέλει και τους δύο!
Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού εν όψει της επόμενης σεζόν βρίσκονται οι αδερφοί Ντος Σάντος.

Ο Μίτσελ θεωρεί ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Μαγιόρκα και ο 23χρονος χαφ της Μπαρτσελόνα μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο τους Πειραιώτες και για αυτό τον λόγο έχει εκδηλώσει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», ο Μαριάνο Αγκιλάρ (μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού) φέρεται να έχει λειτουργήσει ως διαμεσολαβητής στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Προχθές βρέθηκε στο «Καραϊσκάκη» και στο περιθώριο της φιέστας με τον Πανιώνιο ήρθε σε επαφή με τους ιθύνοντες του συλλόγου, με τους οποίους συζήτησε για τους δύο Μεξικανούς ποδοσφαιριστές και τις εξελίξεις που υπάρχουν όλο αυτό το διάστημα.

Οι δύο παίκτες δεν βιάζονται να αποφασίσουν σε ποια ομάδα θα αγωνίζονται μαζί ή ξεχωριστά την επόμενη σεζόν, αφού έχουν αρκετές προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού.

Ο Αγκιλάρ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον εκπρόσωπο των δύο παικτών, Βιθέντε Μονντες, και το ίδιο συμβαίνει με τους Κοβάσεβιτς και Λορένθο.

Ο ατζέντης του Μίτσελ αναμένεται να εντείνει τις προσπάθειές τους με την πλευρά των αδερφών Ντος Σάντος, αφού η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν επιθυμεί να τραβήξει πολύ η συγκεκριμένη ιστορία και προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί να πείσεις τους παίκτες ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνους.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη και πρέπει οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να αποδείξουν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας λόγω της οικονομικής κρίσης και να κερδίσουν τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: