Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αργυριάδης: «Στην Ελλάδα ζούμε, να είμαστε σε εγρήγορση»

Ο νομικός που ασχολείται με τα θέμα του Άρη, Αργύρης Αργυριάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στο αν η ΑΕΚ έχει ελπίδες με το να τεθεί εναντίον του Άρη για την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είναι οξύμωρο γιατί η ΑΕΚ απευθύνθηκε και αυτή στα πολιτικά δικαστήρια πριν λίγα χρόνια για την εισαγωγή της στο άρθρο 44. Από κει και περά στην Ελλάδα ζούμε, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Η ΑΕΚ τα κάνει αυτά για εσωτερική κατανάλωση. Άλλοι θέλουν να αρχίσουν μια προσπάθεια από τη Γ΄ Εθνική απαλλαγμένοι από τα χρέη και άλλοι προτιμούν το σχήμα αυτό να συνεχίσει να υπάρχει ανεξαρτήτως συμφερόντων γιατί κινδυνεύει η περιουσία τους. Ξαναλέω πως πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.

Ακόμα και αν θεωρηθεί πως έχουμε σύγκρουση δυο διατάξεων, υπερισχύουν οι κανόνες δημοσίας τάξεως όπως είναι οι διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα. Ο Άρης ξέρει που βαδίζει, όλα αυτά τα είχαμε σκεφτεί από την αρχή δεν πήγαμε στα τυφλά. Είμαστε οχυρωμένοι με ένα πολύ καλό δικηγορικό προσωπικό».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: