Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ρόουρα: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Εμφανώς απογοητευμένος από την «βαριά» ήττα της Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό με τη Μπάγερν δήλωσε στη Nova και στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο ο βοηθός προπονητή των «μπλαουγκράνα», Τζόρντι Ρόουρα.

Ρόουρα: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»
Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μπαρτσελόνα μετά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε από τη Μπάγερν στο Μόναχο στάθηκε ο Τζόρντι Ρόουρα, μετά το τέλος του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα, μιλώντας στην κάμερα της Nova και στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, δήλωσε πως έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των Καταλανών στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε υπόσχεση για μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα του στη ρεβάνς του «Καμπ Νου.

«Είναι μία πολύ βαριά ήττα. Αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε άσχημα, δεχθήκαμε ένα γκολ από κεφαλιές το οποίο θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν αμυνθήκαμε σωστά και μοιραία δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την προσπάθειά μας» δήλωσε αρχικά ο Τζόρντι Ρόουρα και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα το ματς πήγε στη δύναμη και χάσαμε εντελώς την συγκέντρωσή μας. Χάσαμε τον ρυθμό μας και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, αν και το τρίτο γκολ της Μπάγερν ήταν αντικανονικό».
Όσο για τις πιθανότητες της Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς, από τη στιγμή που καμία άλλη φορά στην ιστορία του κυπέλλου Πρωταθλητριών δεν έχει ανατραπεί σκορ 4-0 σε νοκ άουτ φάση, σχολίασε: «Ο,τι και να έγινε απόψε, είμαστε η Μπαρτσελόνα. Οφείλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε και ό,τι ήθελε προκύψει. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από τον κόσμο μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: