Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Μιχαλήτσος: «Δεν έκλεισε ο κύκλος της Μπάρτσα»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος μίλησε για τη δεύτερη αγάπη του μετά τον Άρη, την Μπαρτσελόνα, όπου αναφέρθηκε στη χθεσινή ήττα με 4-0 από τη Μπάγερν αλλά και στο σημερινό παιχνίδι της μισητής αντιπάλου Ρεάλ με τη πολύ δυνατή Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη Μπαρτσελόνα και το αν έκλεισε ο κύκλος της:

«Νομίζω ότι τα τελευταία 2 χρόνια δεν είναι κακή ομάδα και δεν έχει κλείσει ο κύκλος της. Είναι ο κορμός της εθνικής Ισπανίας που έχει κατακτήσει τα πάντα. Απλώς έχει κάποια μειονεκτήματα που έχουν μεγαλώσει με την πάροδο του χρόνου. Έχει πρόβλημα στα στημένα γιατί κάποτε έπαιζε ο Πουγιόλ με τον Πικέ στα σέντερ μπακ , ο Αμπιντάλ αριστερά και ο Μπουσκέτς στα δεξιά, όλοι τους ψηλοί. Τότε δεν έτρωγε τόσο εύκολα γκολ. Τώρα σε κάποια μεγάλα παιχνίδια φάνηκε να παίζουν βόλεϊ οι επιθετικοί. Δεν μπορείς τώρα να ανταποκριθείς χωρίς αυτούς τη στιγμή που οι Μπάγερν έχει τόσους ψηλούς όπως ο Γκόμεζ κλπ. Αυτό φάνηκε και με τη Ρεάλ που έφαγε 2 γκολ από τον Βαράν. Στη Μπαρτσελόνα δυστυχώς στα 3 κόρνερ βάζεις ένα γκολ. Θα πρέπει να βρει μια σωστή χημεία παικτών που να μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το κομμάτι. Στα παιχνίδια με μέτριες ομάδες στην Ισπανία δε φαίνεται αυτό γιατί δεν κερδίζουν τόσα στημένα οι αντίπαλοι της.


Για να γυρίσει πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα και δε νομίζω. Η Μπάγερν είναι μεγάλη ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και βάρος φανέλας. Όμως υπήρξε και κατάφορη αδικία γιατί τα 2 γκολ της Μπάγερν δεν έπρεπε να μετρήσουν. Ο Μέσι δεν είναι κουρασμένος απλά έχει ένα θελα με τον τραυματισμό του και δεν ήταν καλά και χθες».


Για το σημερινό Ντόρτμουντ- Ρεάλ:

«Είναι δυο πολύ καλές ομάδες με ίδιο τρόπο παιξίματος. Η Ρεάλ που είναι πολύ καλή ομάδα δεν την ενδιαφέρει να έχει τη κατοχή μπάλας, παίζει συνήθως με την κόντρα που έχει εκπληκτικούς παίκτες και μπορούν να βάλουν γκολ. Έτσι παίζει και η Ντόρτμουντ που κόντραρε τη Ρεάλ και στα δυο παιχνίδια των ομίλων. Η Ρεάλ έχει μεγαλύτερο βάρος φανέλας από τη Ντόρτμουντ αλλά η πρόκριση είναι ανοιχτή. Θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: