Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Κολομβιανός αντί Κολομβιανού!!

Τον Λουΐς Μουριέλ εξετάζει για διάδοχο του Ρανταμέλ Φαλκάο η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης. Για τον ποδοσφαιριστή της Ουντινέζε έχουν ενδιαφερθεί η Γιουβέντους και η Νάπολι.

Κολομβιανός αντί Κολομβιανού
Η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση του επιθετικού που θα αντικαταστήσει τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος είναι βέβαιο πως θα παραχωρηθεί, έναντι ενός σημαντικότατου ποσού, το ερχόμενο καλοκαίρι. Τελευταία ιδέα των ανθρώπων του ισπανικού συλλόγου είναι αυτή του συμπατριώτη του Φαλκάο, Λουΐς Μουριέλ της Ουντινέζε.

Ο Μουριέλ ανήκει στην Ουντινέζε από το 2010, αλλά αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γρανάδα για μία χρονιά και στη Λέτσε άλλη μία. Ουσιαστικά βρίσκεται στην πρώτη του σεζόν στο Φριούλι, αλλά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και την αποτελεσματικότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πρόθυμη να προσφέρει περίπου 28 εκατ. ευρώ, «προσπερνώντας» τη Γιουβέντους και τη Νάπολι, οι οποίες έχουν, ήδη, κάνει τις πρώτες τους κινήσεις για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, προσφέροντας, ωστόσο, πολύ λιγότερα χρήματα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: